AM DAT PREMIUL


Astazi voi fi foarte concis: anunt castigatorul premiului pus in joc in urma cu cateva zile.

Era vorba de un weekend la Oradea, pentru 2 persoane, de celebra V-Day, asa cum i-am zis eu si, probabil, ii mai zic si altii. Premiul l-a stabilit Alina prin random.org. Felicitarile mele castigatorului precum si celorlalti care au participat, sunt convins ca, daca i-a interesat un astfel de premiu, nu vor avea nicio problema in a-si rasfata perechea de Valentine’s Day cu o alta idee la fel de placuta si nu doar cu flori si ciocolata din Carrefour.

Participanti:
1. Hiksos
2. Zsu
3. Mihai
4. Mariana Cristina Terescu
5. Reny
6. Anca Duma
7. Csaba Anghel-Nagy
8. Florina

LATER EDIT: Eu si cu Alina ne cerem scuze pentru ca, initial, l-am uitat pe Hiksos si a trebuit sa refacem extragerea, ceea ce era corect. Asa ca am refacut-o si avem castigatorul: Mihai.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

6 comentarii

 • Mira
  15 februarie 2012 at 1:31 PM

  Buna 🙂 Sunt Mira, prietena castigatorului. Mersi de premiu, ne-am distrat de minune la Fabrica de Bere aseara. Am castigat si acolo concursul care s-a desfasurat 😀 Se pare ca Mihai e norocos. Ma bucur ca l-am pus sa participe la concursul tau :))
  Mersi inca odata, super idee. O zi placuta !

  • Flavius Bunoiu
   15 februarie 2012 at 3:20 PM

   Cu placere! asa, impinge-l de la spate! :))

 • The Fan
  9 februarie 2012 at 7:15 PM

  Felicitari castigatorului. Sa-si foloseasca premiul cu mult folos si multa placere.

  • Flavius Bunoiu
   9 februarie 2012 at 7:17 PM

   deocamdata nu raspunde la mail

 • Hiksos
  9 februarie 2012 at 9:18 AM

  Ma gandesc sa contest rezultatul la Curtea Constitutionala si ma consider puternic discriminat pentru ca am fost uitat. Faptul ca s-a refacut tragerea nu ma incalzeste pentru ca raul cel mare a fost facut !

  • Flavius Bunoiu
   9 februarie 2012 at 9:33 AM

   vom sesiza forurile competente si se vor luamasurile care se impun :))

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

AM REVENIT!

27 aprilie 2007

DE VAZUT

1 august 2009

LOVE STORY ON-LINE

22 ianuarie 2011

PPx