CUM SA DEVII INVIZIBIL


Cautam idei pentru un post interesant, legat de sfaturi. Unde ? La televizor. Da, stiu, mare greseala. In zece minute am reusit sa aflu doar ca Barbara Blade foloseste Lady Speed Stick si ca “majoritatea agentilor straini intra prin gura” (asta dintr-o reclama la Actimel).

Grele probleme. Si complexe, de asemenea. Asa ca am luat hotararea sa va scriu ceva cu adevarat util: “sfatul pentru cei care doresc sa devina invizibili”. Se numeste “sfatul” (la singular) pentru ca este doar unul dar foarte important: Dragii mei, atunci cand vreti sa circulati incognito… folositi o Daciaaaa!

Daca folosesti un astfel de mijloc de locomotie, nimeni nu te va vedea vreodata. Pur si simplu vei deveni invizibil. Poti sa te agiti cand si cat vrei in masina, nimeni nu se va astepta sa fii intr-o astfel de minune pe roti. Si chiar daca te vor observa, vor crede ca vederea le joaca feste. Poti sa faci semne disperate cu farurile, poti sa dai din maini ca apucatul, poti sa scoti capul pe geam…nimeni nu te va recunoaste!

De preferat, masina trebuie sa fie una produsa intre anii 80-90. Daca te dai cu una foarte veche, lumea va intoarce capul dupa ea, ca dupa o piesa de muzeu. Ceva de genul “frate, uite ca mai merge inca”. Acum recunoasteti cinstit, si voi ati intoarce capul pe strada daca ati vedea…un mamut, de exemplu, nu?

Alte avantaje ale daciei model 80-90, pe langa cel evident, de low profile:
-dacia poate fi lasata deschisa, orice valori ai avea in portbagaj sunt in siguranta (eventual vei gasi un om al strazii dormind pe bancheta din spate).
-dacia se repara ieftin, deci nu trebuie sa iti faci griji pentru gropi si capace de canal (ca doar nici ele, gropile adica, nu isi fac griji pentru tine).
-dacia este singurul automobile care isi dubleaza valoarea atunci cand urci la volan (datorita hainelor si telefonului mobil din buzunar).
-dacia nu are nevoie de casco ( este imposibil de avariat, furat sau vandalizat…nimeni nu are interes pentru asta)
-dacia nu este ridicata de masinile Primariei pentru parcare aiurea (risca sa ramana cu ea pe cap ca e mai mare amenda decat valoarea masinii).
-dacia nu primeste amenda pentru parcare fara tichet (unele nu au stergatoare si politistii nu au unde sa puna procesul verbal).
-dacia are prioritate in orice intersectie, indiferent de semnele de circulatie (nimeni nu risca sa fie lovit de o masina care, dupa toate probabilitatile, nu are nici RCA).

P.S. Stiu toate astea pentru ca am o Daciaaaaaa!

Etichete: , , ,
Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

5 comentarii

 • Radu Banciu
  1 august 2014 at 5:22 PM

  Ba cum ma fac la loc vizibil?

 • rayka
  20 aprilie 2011 at 7:41 PM

  logan rosu….?? 😛

 • Flavius Bunoiu
  25 noiembrie 2009 at 10:23 PM

  corect!undercover!
  🙂

 • Alexandru Seres
  25 noiembrie 2009 at 11:30 AM

  Aha! de asta nu te-am vazut niciodata cu ea!

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

MAREA LEHAMITE

28 noiembrie 2007

FASOLICA DIN DECEMBRIE

26 noiembrie 2009

PPx