GRATIS, CITY BREAK LA ORADEA, DE V-DAY


Zilele trecute, dupa cateva tweet-uri si update-uri cu Alina Constantinescu, i-am zis sa isi faca “agentie de idei”  pentru cunoscuta si infricosatoarea V-Day, cunoscuta, in traditia populara, ca si Valentine’s Day pentru indragostitii de “ambe sexe” si orientari. As putea sa scriu mult si frumos despre iubire (la teorie sunt as) dar ideea mea e simpla si generoasa si e pentru acei oameni care nu se multumesc sa cumpere flori si bomboane ca sa isi demonstreze dragostea ci fac un pas mai departe avand curajul si initiativa de a face “ceva altfel”. De la o idee in gluma pana la o fapta frumoasa nu e decat un pas. Si facem pasul acesta acum: un concurs frumos cu un premiu pe masura: puteti castiga un city-break la Oradea, in doi, asa cum se cade pentru o astfel de zi. Concursul nu are niciun scop ascuns/campanie/promovare, pur si simplu vreau eu sa fac asta pentru un cuplu de indragostiti.

Iata in ce consta premiul:

-2 nopti de cazare (10/11 si 11/12 februarie 2012) intr-un apartament la cel mai frumos hotel din Oradea, Living In.

-gustari si papa bun de la Lactobar sau Fabrica de Bere, cele mai haioase si calduroase bistro-uri din Oradea.

-o sedinta foto de “indragosteala” asigurata de sufletistul Razvan de la Sensation Photo.

-un sofer  (si ghid totodata) care promite sa spele masina, sa va ia si sa va duca la/de la gara sau aeroport si sa stea cu voi la cafele ca sa va explice cate un pic despre frumosul nostru oras. Acel sofer voi fi eu.

Cum participati la concurs:  scrieti la voi pe Facebook primul cuvant care va vine in minte atunci cand va ganditi la EL / EA. Incadrati cuvantul intre 3 stelule si aveti grija sa selectati optiunea “Public” pentru status.

Nu uitati sa imi lasati linkul in comentarii la acest post (sau la post-ul Alinei, e totuna) ca sa vad unde ati scris (si mai ales care e cuvantul). Si treceti si pe la Alina Constantinescu fiindca facem concursul acesta impreuna si ea da premiul. Concursul e in picioare pana marti inclusiv (7 feb 2012), iar miercuri anuntam castigatorul ales prin random.org

Bafta!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

18 comentarii

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

ANIVERSARE GAMOHOLIC.NET

13 decembrie 2007

DESPRE OAMENI

2 decembrie 2009

AMINTIRI DIN TIMISOARA

4 aprilie 2011

PPx