NATIONAL TV, NATIONAL FM SI N24 CUMPARATE DE PATRICIU


Bomba zilei:

Centrul National Media a ramas fara National Tv, National Fm si N24 (in speta, licentele detinute de SC ABC Plus Media SRL). Informatiile, neconfirmate inca, dar cu parfum de credibilitate 99,99% dau ca sigura incheierea negocierilor dintre Ioan Micula , Viorel Micula si Dinu Patriciu.

In Centrul National Media raman Favorit Tv Bucuresti, Transilvania Tv Oradea si Favorit Fm Oradea, licente detinute pe SC Clas Media SRL.

Discutam dupa ce se va confirma stirea.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

4 comentarii

 • Flavius Bunoiu
  2 ianuarie 2008 at 11:05 AM

  deocamdata nu.oficial.neoficial, lumea isi cauta alternative, alte job-uri.eu mai am concediu pana in 8.om afla altceva dupa data asta.

 • urbanreality
  2 ianuarie 2008 at 2:28 AM

  Si e confirmata stirea ?

 • Flavius Bunoiu
  10 septembrie 2007 at 11:19 AM

  Daca este sa ne luam dupa ceea ce s-a intamplat cu Adevarul dupa ce a fost cumparat…cred ca vor zbura multi, daca nu toti.De inchis…cum sa inchizi???Pai de aia cumperi?Ca sa pui pe butuci?Come on…

 • EU LUCI
  10 septembrie 2007 at 11:13 AM

  Exista oare sanse ca Patriciu sa faca restructurari sau chiar sa inchida respectivele posturi tv fm etc?nu de alta dar m-as bucura nespus sa dispara toate fosilele care-si fac veacul in asemenea institutii.Cunosti problema:)
  Szio!

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

AM REVENIT!

27 aprilie 2007

DE VAZUT

1 august 2009

LOVE STORY ON-LINE

22 ianuarie 2011

PPx