Oradea 2.0.2.0


Sunt Flavius Bunoiu si, in 2020, candidez din partea USR la Consiliul Local Oradea.

Am intrat in politica pentru ca am ajuns in acel moment al vietii in care am realizat cat de important este sa traiesti si pentru altii, nu doar pentru propria persoana. Pentru copiii mei si pentru comunitatea din care fac parte.

Am intrat in politica pentru ca m-am convins ca lucrurile se schimba daca faci parte din decizie, nu doar comentand lucrurile de pe margine. Prin implicare si actiune.

Intru in politica asumat, cu sentimentul datoriei si responsabilitatii de a folosi ceea ce am deprins de-a lungul timpului si de a face tot ceea ce imi sta in puteri pentru a schimba in bine lucrurile din jurul meu.

M-am alaturat USR pentru ca aici ma regasesc: intre tineri liberi, cu mintea si cu sufletul deschis, determinati sa se implice pentru a modela viitorul lor si al celor de langa ei. Impartim aceleasi valori si aceleasi aspiratii. Am prieteni si in alte partide politice alaturi de care as fi putut sta. Alaturi de ei dar nu in partidele lor.

De cand am decis sa fac pasul acesta primesc multe reprosuri. Si multe sfaturi, nesolicitate. Ma vad astfel nevoit sa ofer celor care nu ma cunosc sau ma cunosc doar in mica masura cateva lamuriri menite sa ne economiseasca reciproc timpul si energia pierduta in felurite dispute publice.

Nu sunt “impotriva” progresului. USR Bihor nu este un partid care se opune progresului. Se intampla uneori sa am o altfel de viziune asupra mijloacelor si pretului pe care sunt dispus sa il platesc pentru progres si-atunci nu ma sfiesc sa critic lucrurile pe care le vad facute altfel.

Nu sunt “impotriva” cuiva anume, dintr-un partid politic anume. Imi pare rau ca trebuie sa ii dezamagesc pe cei care vad USR – si pe mine ca membru al acestei organizatii – drept un opozant exclusiv al PSD-ului. Eu nu m-am angajat la asa ceva si consider de bun-simt sa fiu “impotriva” tuturor celor care nu-si fac treaba sau o fac de mantuiala, indiferent de partidul din care acestia fac parte: PSD, PNL, UDMR etc sau chiar si din USR.

Da, asa e, nu ma pricep la toate. Ma rog insa sa am puterea de a ma indoi zilnic de ceea ce fac si de a nu deveni surd si orb la ce e nou si folositor in jurul meu, de a sti sa-i mobilizez si sa-i motivez pe cei care stiu sa faca treaba la care eu nu ma pricep si de a randui lucrurile in asa fel incat sa fie mai bine pentru cat mai multi.

In 2020 iti cer votul pentru a merge in Consiliul Local Oradea. Asa cum am spus-o si cu alte ocazii, consider ca Oradea este orasul cu cea mai mare apropiere de starea de normalitate pe care ne-o dorim cu totii. Cu toate acestea, critic deseori administratia locala si cea judeteana pentru ca-mi doresc ca unele lucruri sa se intample altfel. Consider ca cea mai importanta bogatie a acestui oras este reprezentata de cetatenii sai iar actuala administratie nu se ingrijeste suficient de atent de aceasta resursa. Cred ca urmatoarea administratie locala trebuie sa uzeze de flexibilitate, empatie, dialog si, mai ales, de viziune. Merg in Consiliul Local Oradea pentru a vorbi despre educatie, cultura si societatea civila. Merg acolo pentru a-i convinge pe cei care ne stabilesc drumul pe mai departe ca Oradea trebuie sa puna pe lista sa de prioritati tinerii si educatia lor, cultura si mediul creativ, societatea civila si valorificarea acestei incredibile resurse de potential.

Am aproape jumatate de an la dispozitie pentru a concepe un plan prin care sa aducem Oradea mai aproape de oameni, pe care sa ti-l prezint si pe care sa-l dezbatem.

Sunt Flavius Bunoiu si, cu ajutorul tau, in 2020, candidez din partea USR la Consiliul Local Oradea.

Vrei sa ajuti, sa stam de vorba, sa ma cunosti?

Ma gasesti aici, pe Facebook sau la flavius.bunoiu(@)gmail.com

Vrei si tu sa te implici? Hai in USR.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

FILM BUN, O CARTE SI MAI BUNA

22 februarie 2007

CONCURS

28 ianuarie 2009

ASFALT TANGO

8 februarie 2010

PPx