OTV-IZARE DAR SA STIM SI NOI


Nu fac un secret din faptul ca nu ma mai uit la televizor de cateva luni bune. Functioneaza, amandoua, in fiecare zi. Mai mult cu scop ambiental, sa fie galagie in casa. De urmarit nu urmaresc nimic, trec pe langa ele ca pe langa fotolii. Mai mult ma uit la televizorul vecinului de vis-avis, atunci cand ies pe balcon, la o tigara daunatoare. Vecinul se uita in fiecare seara la OTV. E maniac. Sau poate e dependent. E incredibila otv-izarea asta a Romaniei.

Am incercat azi sa ma uit la televizor, totusi. Si zic in sinea mea “la ce sa ma uit, la ceva vesel, nu?” Si ma uit la Happy Hour, aia a lui Maruta.Spuneti-mi cum vreti dar eu gandesc simplu: baiatule, daca ti-au botezat astia emisiunea Happy Hour, pai fa-ma sa rad, fa-ma sa ma tavalesc pe laminate, zi ceva, baga o gluma, fa un artificiu! Nu! Astia vorbeau de divortul unora, de cum el i-a rupt nevestei mana, de cum ea si-a batut copiii, cum s-au inselat, si alte cele. Ma uit pe site, in arhiva emisiunii, ca poate asta o fi fost ceva exceptie. Alte emisiuni: ucigasul Mihaelei Runceanu, divortul lui Adrian Enache, moartea caprioarei, etc.

Dupa umila mea parere, daca emisiunea se numeste happy…nu ar trebui sa ma amuze? Sau macar sa ma faca sa crap un zambet? Adica, daca urmaresc un film, iaca Titanic de exemplu, ma astept sa vad Titanicul, ca doar de aia se numeste asa, nu? Nu ma astept sa vad o luntre nenorocita care se izbeste de un ciot de lemn. Cum ar arata Leo si Kate, inghesuiti in copaie, pe Cris?

In fine, daca si Pro Tv s-a prostit de dragul audientei, mie imi vine sa imi trag singur un picior in gura si promit sa ma uit din nou in 2010 la programe romanesti

Etichete: , ,
Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

PPx