ROBOTZI SI FOAME


Sa scriu, sa nu scriu? Sa ezit, sa nu ezit?
Acestea sunt intrebarile care ma chinuie astazi. Sau, ma rog, o parte din ele. Sunt oarecum trist, am un conflict dur si de durata cu cantarul. Eu cred ca depun toate eforturile, ba chiar mi se intampla rar sa dau iama in borcanul cu Finetti. Si totusi, nu am rezultate spectaculoase. Stiti ce cred eu? Cred ca aia imi pun ceva in apa, la sala! Ceva pe baza de plumb! Asta trebuie sa fie, de asta “trag” greu la cantar.

Intre doua rotocoale lenese de fum, azi marturisesc ca n-am o poveste foarte interesanta cu care sa “va dau pe spate”: am doua dar nu imi apartin, eu am fost doar…spectator si interlocutor.

Prima poveste are sens pentru cei care se uita la RObotzi…link aici ca imi plac baietii. Deci, discutie pe messenger:
-Ce faci, focaaaa?
-Daaa, bineeee, Mo, la birou.
-Auzi, i-am schimbat ringtone-ul nevestei la telefon si i l-am lasat pe masa, la birou.
-Asa, si?
-Pai si a venit taica-su ca avea intalnire cu niste oameni importanti si a inceput telefonul sa urle “ce satana e megamucul asta???”

A doua poveste nu are link, ca am fost silit sa jur ca nu spun “sursa”. Dar va pot da un indiciu: omul e din Beius, un fel de Oltenie a Ardealului, un fel de Canada a SUA sau un fel de Belgie a Frantei.
-Deci ultima mare explozie solara a avut loc prin 18#@#, zice el. Si nu a avut ce electronice si electrice sa afecteze, pe vremea aia, si n-a fost asa o mare problema, zice el. Dar acuma, fereasca ‘mnezo, cad toate, telefoane, masini, electric, electronic, ramanem in pom de tot, nu mai avem cu ce trai.
-Asa, si? Mergem pe jos la munca, mai scapam naibii de burta, zic eu, neincrezator in ipoteza lui.
-Pai, ba, nu te-ai uitat si la japonezi, acuma cu dezastrul?? Nu ai vazut ca era haos, toti alergau prin magazine sa isi ia de mancare? E demonstrat, in vreme de criza, oamenii o iau razna. Si stii care e cea mai mare frica a omenirii?? Stii ba? Nu stii, nu e lipsa de sex, ba, iti zic eu…e foamea!!
-Ba, stii ca incep sa iti dau dreptate, zic eu. Uite, cred ca din cauza crizei nu slabesc, ca sunt mereu panicat ca o sa mor de foame, ca ne inghite gaura de ozon, ca ne loveste tsunami-ul si, prin urmare, bag orice in gura!!! De aia, ba, nu slabesc: de frica sa nu fac foamea!!

Mno, acum somnic si un “Top Gear” inainte…lovely! Paaaa!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

2 comentarii

 • Anonima
  30 martie 2011 at 11:34 PM

  Si eu care puteam jura ca cea mai mare frica a omenirii e lipsa de sex:)))

  • Flavius Bunoiu
   30 martie 2011 at 11:36 PM

   eh, mai vorbim peste vreo 30 de ani :))

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

JE M’APPELLE NICHOLAS…

5 decembrie 2007

GUEST POST

27 noiembrie 2009

CLIENTUL NOSTRU…

29 martie 2011

PPx