UNA CU BRUNO MARS SI RAZVAN FODOR


Intru direct in subiect ca stiu ca aveti puterea de concentrare a unei suricate si nici nu vreau sa va rapesc prea mult din campul muncii. Asta pentru ca economia se bazeaza pe voi, zice Moise. Guran. Doar pe voi; pe mine mai putin caci eu sunt ocupat sa visez. Si, daca nu ma credeti, ia sa va spun una foarte complicata: se facea ca eram la un concert Bruno Mars; pe care eu il cunosc din auzite dar n-as putea sa fredonez vreo melodie de-a dansului. Si, la concert, era prezent si Razvan Fodor care, din cand in cand, spunea cu vocea aluia din Games of Thrones “FODOR, FODOR”.

Nici de la dansul nu cunosc vreo melodie, poate numai un refren de pe vremea cand canta la Krypton. Ceva cu “iti mai aduci aminte…ta na naa naaaa”.

Si sa vedeti: incepe al meu, adica Bruno, sa cante in concert de se unduiau fanele ca spicele de grau in bataia vantului. Si, nici una, nici doua, se opreste din cantat si baga o melodie de-a lui Fodor, in romaneasca neaosa. Care Fodor statea cu gura cascata, in primul rand, si nu-mi venea sa cred pentru ca, aparent, Fodor eram eu. Stati cu mine!

Si termina Bruno Mars de cantat si ne povesteste cum a ajuns sa-i cunoasca discografia lui Fodor: cica se uita intr-o seara la un film foarte plicticos si deodata i-a atras atentia o voce foarte sexy. Si, curios din fire, a cautat distributia pe IMDB si a vazut ca-i apartine doamnei Fodor. Si apoi a cautat sa vada cu cine e casatorita doamna Fodor (atat de sexy) si asa a ajuns la al nost’ si i-a placut atat de mult ca, pe loc, s-a decis sa vina in Romania si sa tina acilea un concert. Care nu stiu sa va spui unde si cand se va tine (sau s-a tinut) ca a inceput sa latre cainele vecinei si m-am trezit lac de naduseala.

Nah, acuma sa-mi spuneti voi mie ce vrea sa fie asta?? In afara de faptul ca Mercur e retrograd!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

3 comentarii

 • Mucegai
  28 iunie 2014 at 11:09 AM

  Inseamna ca: Fodor Fodor…
  Auzi, in visul ala esti sigur ca nu aparea si un cioroi cu trei ochi care croncanea „zboara sau mori”?

 • Flavius Bunoiu
  11 iunie 2014 at 7:41 PM

  Face si in rate? 🙂

 • Priest Uming
  11 iunie 2014 at 10:23 AM

  Ştiu eu un psiholog bun dacă vrei…

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

JE M’APPELLE NICHOLAS…

5 decembrie 2007

GUEST POST

27 noiembrie 2009

CLIENTUL NOSTRU…

29 martie 2011

PPx