AM REVENIT!


Dragilor, am revenit!!!! Stiuuu ca v-a fost dor de mine; am primit sute de mesaje, mii de e-mail-uri si catralioane de scrisori de la fane si fani indurerati. Well, poate ca exagerez un pic. In fine, m-am intors de la Viena, a fost absolut magnific si va recomand cu caldura sa mergeti si voi.  Am pus, cu chiu cu vai, cateva poze ca sa va faceti o idee.

Nu am mai scris de ceva vreme pe blog pentru ca … s-au intamplat multe: nu am mai avut comp acasa, ceva nervi pe la serviciu, :)) etc etc… Oricum, important e ca m-am intors si o sa scriu din nou. Sper sa mi se intoarca si muza pentru ca, sincer, nici chef nu am prea avut in ultima vreme…chiar deloc!

Etichete: , ,
Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

2 comentarii

  • guli-guli
    3 mai 2007 at 5:06 PM

    Doamne ajuta ! am crezut ca ai renuntat la idee ! si atunci chiar ca era nasol ca nu mai aveam cu se sa ma mai delectez !

  • Laura
    27 aprilie 2007 at 8:44 PM

    Bine ai revenit, Bunoiule!!!

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

PPx