AVEREA MEA CUI RAMANE?


Cu totii o avem, nu trebuie sa ne fie rusine sa recunoastem asta: e acea cutie uriasa de carton in care zac, aruncate claie peste gramada, zeci -poate chiar sute- de obiecte inutile adunate in decursul anilor, o „avere” formata din mici inutilitati sentimentale.

Asa ca, in aceasta seara, am gasit: filmele nedevelopate de la festivitatea de absolvire a facultatii, dibluri, seturi de nasturi metalici pt jeans, agenda cu adrese din scoala generala, bilet de intrare la Naturhistorisches Museum, clopotel, cuie, bricheta Clipper, inel de argint, frunza de maslin, lant dop vana, icoana cu Mantuitor, chitanta Zara, set ace de cusut, telecomanda Philips, lanterna, fluier de arbitru, bat de tobe rupt, sticker cu “noi aducem bautura”, licenta antivirus Panda, rigla, raportor, dvd double layer, stick de RDS, markere, port carti de vizita, cotiera, alt dvd, bratari de intrare la festival, becuri de veioza, carduri expirate, Motorola V3, husa de telefon, mouse, carti de vizita, meniu pizza, scotch, ecusoane conferinte, baterii, plic de zahar, servetel de la Tarom, chibrituri, set de sireturi, forinti, termometru, chei, insigne cu primaria Oradea, aspirina, 2 cercei fara pereche, agrafe, capsator, betisoare parfumate.

Ce n-am gasit? Aparatul electric pentru omorat tantari, bata-l nevoia!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

3 comentarii

 • The Fan
  20 iunie 2012 at 10:31 AM

  Dacă tot ai găsit brățările de la festivaluri… nu scrii o retrospectivă a lor? 😀

 • lilisor
  20 iunie 2012 at 12:03 AM

  Noi avem mâță și roșii în balcon. Ce-s ăia țânțari? Cum arată? 😀

  p.s: icoana cu Mântuitorul? Păcătosuleee, aia trebuie să stea deasupra patului, să-ți vegheze la toate cele :))

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

FILM BUN, O CARTE SI MAI BUNA

22 februarie 2007

CONCURS

28 ianuarie 2009

ASFALT TANGO

8 februarie 2010

PPx