BACK IN BUSINESS


De la 1 septembrie, National FM Oradea 107 va da desteptarea cu un show matinal energic, plin de umor si piese ritmate, pornind de la hituri celebre ale anilor ‘80 – ’90 pana la cele mai noi succese muzicale.

La patru ani dupa debutul emisiunii televizate “Oradea in direct” la Televiziunea Transilvania, echipa matinala se reuneste pentru dimineti cu cantec la National FM. Flavius Bunoiu si Mihai Dacin isi propun sa nu mai trezeasca poporul cu televizorul, cum faceau pana de curand, ci sa se faca auziti la radio, de luni pana vineri, intre 7 si 11. “Oradea in direct” revine in forta intr-un format de patru ore in care se vor regasi noutatile de tot felul, cele mai bune piese, barfe si ciudatenii, dar si cele mai bune bancuri.
Buletinele de stiri va dau de veste la fix, ca sa stiti primii ce, cum, cand si unde. De asta se ocupa Dan Mascas, la 7:00, 8:00, 9:00 si 10:00. Desfasuratorul matinalului contine, de asemenea, informatii din trafic, date meteo si revista presei locale.
Pentru ca divertismentul este piesa de baza a oricarui program matinal, lista e intregita de rubrici “testate”, cu priza la public, readuse la viata in fiecare dimineata: “Aproape Horoscop (la cerere)”, “Piese de Dacii” sau “Blog Time”. In plus, “Oradea in direct” propune “Power Play Song” la fiecare ora (piesa aleasa in direct de ascultatori) si “10 de la 10”, un segment excusiv muzical, fara animatie, intre 10 si 11, cu un playlist de 10 piese, alcatuit in totalitate de catre ascultatorii emisiunii matinale.
“Oradea in direct” va pune accentul pe interactivitatea cu publicul. Tocmai de aceea, se vor comenta intens subiecte fierbinti la “Tema zilei”. Impreuna cu cei aflati pe 107 FM, Mihai si Flavius vor stabili, spre exemplu, care este cel mai cool loc de distractie din oras, care e cea mai aglomerata strada, cu ce ne putem lauda sau care sunt lucrurile cele mai enervante in Oradea si judetul Bihor.
Pentru a intra in direct la National FM Oradea 107, puteti folosi numarul de telefon 0259.436.111, iar pentru comentarii, sugestii, si propuneri matinale, id-ul de Yahoo Messenger oradeaindirect@yahoo.com va va asigura o legatura cat mai stransa cu Mihai si Flavius.
Programul local al statiei National FM Oradea este intregit de emisiunea “Vorbe de bine”, realizata de Claudiu Damian, de luni pana vineri, intre ore 14 si 17.
Fiti ascultatori!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

  • Tudor
    5 septembrie 2008 at 11:38 AM

    E buna emisiunea. Tine-ti-o tot asa!

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

POATE CA…

22 august 2008

HAI PA, ROMANIA!

18 decembrie 2009

AM FOST INSCAUNAT

8 aprilie 2011

PPx