Casa Cultura in Miscare pentru refugiatii din Ucraina


Nu putem sa ne strangem copiii in brate si sa ne culcam linistiti cand atatia oameni sunt vanati, omorati si izgoniti din casele lor. Din putinul fiecaruia, suntem datori sa ajutam. Noi, la Cultura in Miscare, nu avem mult dar avem o casa. Vrem sa o oferim in sprijinul refugiatilor din Ucraina.

Casa pe care o detinem poate fi pregatita in regim de urgenta pentru a adaposti aproximativ 10-12 persoane care au nevoie de cazare temporara/tranzit, in 4 camere.
Dar, din pacate, casa noastra nu este mobilata si nici utilata pentru astfel de situatii. Fac un apel catre cei care pot disponibiliza orice suma de bani ca donatie pentru a reusi sa o pregatim cat mai rapid. Vrem sa achizitionam in cel mai scurt timp posibil:
– 10 paturi extensibile
– 2 randuri de asternuturi pentru paturi
– 1 aragaz cu butelie
– 1 cuptor cu microunde
– 1 masina de spalat
– alte obiecte, consumabile necesare
Donatii pentru:
Asociatia Cultura in Miscare, Bihor, Oradea, str Republicii nr 3-5, CIF ‪28097125‬.
Cont lei: ‪RO29WBAN00991V069878RO01‬
Cont Euro: RO83WBAN00991V069878EU01
‪Intesa Sanpaolo Bank
Daca aveti alte propuneri, ma puteti contacta.
Multumesc!
Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

PPx