De ce n-are timp de aeroport dl. Pasztor?


Dar ce cap frumos rasare, nu-i al lui…al lui e, oare?!

Eu nu cred ca Sanyi Safari (Pasztor Sandor from Hungary cum se recomanda domnul Presedinte de la Consiliul Judetean Bihor) nu are experienta necesara sau vointa de a se ocupa de zborurile internationale de pe Aeroportul Oradea, asa cum zice fostul director. In fond, sa ajungi in Africa de Sud ca sa vanezi antilope nu e lucru usor. Sau sa le „gauresti” de la 120 de metri. Eu nu sunt sigur ca as sti sa ma descurc nici macar sa-mi rezerv un zbor pana acolo. Ca sa nu mai zic ca nu mi-as permite pachetul acela de 3 000 de euro (fara alte beneficii, transport, cazare, masa, etc) pentru 5 animale impuscate in care se pare ca se inscrie captura politicianului nostru.

Dl. Pasztor Sandor, membru de marca al UDMR Bihor, este un om bogat. Conform presei locale care i-a luat terenurile, casele si conturile la numarat, politicianul ar „valora” mai bine de un milion de euro, suma care nu pare sa concorde cu nivelul salarial al angajatului la stat in ultimii zece ani.

Bunastarea financiara a dl Pasztor si hobby-urile sale excentrice si costisitoare ar putea sa ne lase reci daca macar munca pentru care este platit ar produce rezultatele dorite. Dar, asa cum se poate constata, Aeroportul „International” Oradea se dovedeste a fi un trofeu greu de prins, mai ales in conditiile de non-combat pe care fostul director al Aeroportului i le reproseaza fostului sau „sef” de la judet. Cu subiect si predicat, acesta afirma ca dl Pasztor Sandor i-a interzis sa poarte discutii cu companii aeriene cu scopul vadit de a impiedica dezvoltarea aeroportului oradean in favoarea celui maghiar din Debrecen.

Presupun ca nu vom vedea prea curand deznodamantul acestei nefericite situatii din care, pana la urma, doar noi, cetatenii, indiferent de etnie, avem de pierdut. De castigat, putem castiga anul viitor, la alegerile locale, cand bihorenii au sansa de a schimba democratic, prin vot, managementul deficitar al judetului, de a „pensiona” niste cetateni, indiferent de partidul din care fac parte, care ne persifleaza de decenii intregi in timp ce-si ingrasa inexplicabil conturile si isi umplu declaratiile de avere. Poate chiar le facem un bine, lasandu-i sa se ocupe de lucrurile care le fac cu adevarat placere si la care, aparent, se pricep mult mai bine, gen omorat de animale exotice pe continentul African.

Candidatii USR – printre care ma regasesc si eu dar la Consiliul Local – ii gasiti aici. Pana in 25 noiembrie poti face si tu parte dintre acesti candidati. Daca vrei sa schimbi lucrurile in comunitatea ta, acum este momentul acela.

UPDATE: Intre timp, in urma reactiilor din presa, poza de mai sus a disparut de pe site-ul din Africa de Sud. Dar apar alte fotografii, cum este cea de jos, din Elvetia. (Sursa foto)

Sau altele, din safari-ul care l-a facut deja celebru pe domnul Pasztor, intaiul vanator al Bihorului (sau al Ungariei, nu e clar) si in care, cica, ar fi petrecut o singura zi la vanatoare si ar fi vanat „decat” o  antilopa. Asta da eficienta!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

3 comentarii

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

PPx