Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

4 comentarii

 • Flavius Bunoiu
  6 februarie 2008 at 9:41 AM

  Stimate coleg, Labosheanu Beiusheanu, dupa cum ai putea citi in ultima postare, si dupa cum bine stii deoarece impartim oRoarea aceluiasi loc de munca…nu am cash in buzunar.Cardul meu este mai uscat decat gura unui alcoolic aflat la dezintoxicare.Totusi as putea sa iti ofer niste bomboane de pom ramase de la Craciun.Te bagi??

 • adilabos
  6 februarie 2008 at 6:49 AM

  La mai multe postari, oltene! Eu credeam ca dai si tu o bomboana, un fondant, ceva…fie chiar si un sifon fara eticheta…ca tot implinisi 🙂 un an. Glumesc. Sa-ti mearga blogu’ din plin, ca se pare ca e singurul lucru pe care il putem face sa mearga cum vrem noi.

 • Flavius Bunoiu
  3 februarie 2008 at 3:08 PM

  Multumesc, Iulian!Cand o face blogul 2 ani, il las cu bona si dau o bere in oras!
  🙂

 • Iulian
  3 februarie 2008 at 1:28 PM

  la mai mare 😉 buna ideea cu cohen. spiced up my day nitelush.

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

POATE CA…

22 august 2008

HAI PA, ROMANIA!

18 decembrie 2009

AM FOST INSCAUNAT

8 aprilie 2011

PPx