IONUT, PR-ul


De cand am scris ca imi caut job, am primit cateva oferte de munca. N-am acceptat, inca, niciuna. Oradea e un oras mic, ca nu vor astia sa ne puna capitala de voievodat euro-regiune, asa ca nu e simplu sa gasesti o oferta omeneasca. Dar pun pariu ca in Bucuresti e mult mai simplu, gen “numai cine nu vrea sa munceasca, nu gaseste ceva de facut”. Bunaoara, “pretenul” asta al meu, Ionut pe prenumele lui, care face PR pentru niste alte fete muzicante, vedete mioritice. El, de buna-seama, a vrut sa munceasca si a reusit.  Ionut trimite mail-uri, la toti organizatorii de evenimente si, probabil, la toata lista lui de spam. Da’ le trimite asa, cum sa va zic, la marele fix.

Zilele trecute ma trezesc cu un mail de la el, cu subiectul “Stire Corina!!!”

Va spun drept, m-a luat cu lesin, cu durere in “capul pieptului”, doar ma stiti ca-s slab de inger, am intrat in panica. Bai, nenica, nu te joci cu trei semne de exclamare. M-am gandit urgent la toate Corinele pe care le cunosc, am suflat adanc si am deschis mail-ul impricinat, cu inima cat un purice. A fost ca in “La Tiganci”: mail-ul cu subiectul “Stire Corina!!!” incepea cu o poza a Claudiei si continua cu un material despre Lavinia.

Si pentru ca, nu-i asa, o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, a doua zi a revenit PR-ul de toata isprava si ne-a zis ca “sistemul automat” de spam mail a gresit si ca spera ca nu ne-a cauzat ceva atac de panica.

Mie nu mi-a cauzat nimic. “Decat “ ca l-as trimite la niste cursuri marca PR Beta, ca sigur l-ar invata fetele “celea cum sa nu faca prostii din astea.

 

 

 

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

  • Eu
    3 martie 2013 at 5:59 PM

    Verifica-ti casutele postale, ca si eu ma fac vinovat de mesaje nesolicitate.

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

CU TEPARUL LA PSIHIATRU

19 iulie 2011

O ZI LA COADA

17 ianuarie 2013

PPx