NOTHING SWEET ABOUT ME


Tell you something that I’ve found

That the world’s a better place when it’s upside down,

When you’re playing with desire

Don’t come running to my place when it burns like fire!
Funky song ! Asta am cantat toata ziua. Sweet about me…ain’t nothing sweet about me!


Am ajuns acasa. Dupa o zi inceputa militareste, trezit, de nevoie, la al doilea cantat al telefonului mobil asezat strategic, departe de pat, sa nu il pot amuti cu o perna bine tintita.

De la 7 la 10, emisiune la radio, merge bine, suntem in forma. Pisica neagra a radioului se zgaieste pe geamul termopan la noi. E neagra dar am convenit ca nu ne aduce ghinion. Mascas, colegul de la stiri ne enerveaza pentru ca nu vrea sa mearga la Cluj, la meciul cu Chelsea desi l-am “combinat” pe invitatul emisiunii sa ii ofere bilet si transport. Deh, om insurat, cu obligatii… 🙂

De la 10 la 11, tigari, telefoane si stiri pentru celalalt copil nascut prematur, radioul de muzica populara.

De la 11 pana la 13, facem curatenie in “vocile” pentru frumoasa emisiune economica de la TTV, scriem intro-uri, iarasi telefoane, iarasi fumam si mai trimitem cateva mail-uri.

De la 13 la 14 cautam cameraman, sunetist, om la prompter, om la lumini, om la VTR, om la montaj. Pana la urma renuntam si ne multumim cu un singur om care le face pe toate, adica Cipri. Filmam si trimitem caseta la montaj. De aici incolo…rabdare si tutun.

De la 14 pana la 17 alergam prin oras: trafic greu, alimentam cu benzina, platim o rata, fumam, stam in trafic, fumam, dam telefoane, fumam, impartim reviste, fumam, organizam Targul de Toamna de maine, mergem la clienti si, printre altele, mai bem si o apa plata. Fara lamaie.

De la 17 pana la 20 mergem cu prietenul Adi Hadean sa mancam la Allegria si sa facem cronica pentru restaurant, numai buna de bagat in revista. Apropo de asta, faini proprietari, buna companie, buna mancare, faina zi, se lasa cu oboseala in picioare si cu buna dispozitie in suflet.

De la 20 pana la 21 citim mail-uri, dam raspunsuri, spalam haine, o ascultam pe vecina Kinga de vis a vis.

De la 21 pana la 22 aprindem si stingem lumanari prin casa in functie de penele de curent, mintim vecinii ca nu noi avem in priza un calorifer cu 12 elementi care merge non stop si incercam sa scriem ceva pe blog pentru a regasi lucrurile care, candva, in alta viata, ne faceau placere.

De la 22 incolo…program liber!

P.S. Stiu, am folosit pluralul. Eu si prietenul meu invizibil am scris post-ul acesta. 🙂

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

AM REVENIT!

27 aprilie 2007

DE VAZUT

1 august 2009

LOVE STORY ON-LINE

22 ianuarie 2011

PPx