O FAPTA BUNA


In urma cu ceva vreme, un prieten mi-a prezentat cazul unui om care avea nevoie de ajutor. La vremea respectiva am facut si eu ce-am putut: am pus un link in sectiunea UMANITAR din blogul meu. Nu-i cine stie ce efort. Nu am cum sa stiu daca omul a fost ajutat macar cu vreun leu de vreunul din vizitatorii blogului meu. Dar azi ma bucur nespus de mult ca omul a fost ajutat. Cum? Cititi aici, asa cum am facut-o si eu.

E unul dintre miile de oameni care au nevoie de ajutor de la semenii lor mai putin napastuiti. Nu ii poti ajuta pe toti. Nici nu te poti invinovati pentru asta. Dar, uneori, se intampla cate ceva care iti mai da incredere in semeni. Iar azi e o astfel de zi. Felicitari celor care l-au ajutat!

Etichete: , ,
Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

ANIVERSARE GAMOHOLIC.NET

13 decembrie 2007

DESPRE OAMENI

2 decembrie 2009

AMINTIRI DIN TIMISOARA

4 aprilie 2011

PPx