PRbeta 2012 LA FINAL


Fuse si se duse…PRbeta 2012 adicatelea. Scriu de cu dimineata, cat sunt impresiile caldute si reactia pe masura. Dintre toate conferintele de gen la care am participat eu…adica una singura…asta a fost cea mai buna. Si am avut si un mic rol, acela de „speaker”. Deci musai sa o declar cea mai reusita. Lume multa, Hotelul Timisoara este la inaltime, organizarea a mers bine (apropo, numa’ fete in organizare) si grija fata de invitati si participanti a fost la cote maxime. Atata cafea, apa, sucuri si mancare vezi doar la taieri de mot, din alea pricopsite. Iar Curtea Berarilor, unde s-a tinut afterparty-ul, e locul unde poti evangheliza si un abstinent ca mine. Deci a fost, vorba aia, „#cudetoate”.
Parerea mea! Cat despre mine, cu toata experienta de vorbit la radio si televiziune, tot am avut oaresice emotii ca doar am fost pus alaturi de oameni cunoscuti in domeniu si care fac asta „for a living”. Prezentarea mea a avut ca subiect „Institutiile publice in comunicarea online si social media”. Un subiect greu dat fiind faptul ca, din vreo 200 de oameni in sala, doar unul singur putea da un exemplu de institutie publica angajata in procesul de comunicare online si SM. Sper ca m-am descurcat onorabil, sustinut fiind si de o mica armata de prieteni si bloggeri din Oradea, veniti sa asiste la conferinta. Saru’mana! Am inteles de la organizatori ca vor fi disponibile si filmarile din sala, in curand

Pentru cei care nu au rabdare pana apar filmarile, aveti aici liveblogging-ul facut de Corina care a tastat ca o secretara de moda veche toata ziua si din care va puteti face o idee despre ce s-a discutat.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

7 comentarii

 • Bianca
  17 mai 2012 at 8:40 PM

  cel mai bun speaker,felicitari!
  mi-a placut foarte mult prezentarea ta

 • Flavius Bunoiu
  4 mai 2012 at 11:20 PM

  Multumesc, Marius. 🙂

 • adizzy
  4 mai 2012 at 10:28 PM

  Marius mi-a luat-o inainte 🙂 acelasi lucru vruiam sa zic si eu. Chiar am invatat din prezentarea ta 🙂

  • Flavius Bunoiu
   4 mai 2012 at 11:22 PM

   Promit una si mai completa pt data viitoare.

 • mariusrusu
  4 mai 2012 at 9:39 AM

  Una dintre cele mai bune prezentări de la PRbeta a fost studiul de caz de la Toamna Orădeană 2011

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

FILM BUN, O CARTE SI MAI BUNA

22 februarie 2007

CONCURS

28 ianuarie 2009

ASFALT TANGO

8 februarie 2010

PPx