PROCESUL CU „BIHOREANUL” – update


Scriam, in ianuarie 2013, despre procesul pe care l-am intentat ziarului Bihoreanul pentru zecile de articole in care am fost “pictat” pe timpul celor patru ani in care am fost director al Casei de Cultura a Municipiului.

Un ziar, un site, sase ziaristi, zeci de articole, timp de patru ani.

Cititi detalii aici.

Ce s-a mai intamplat intre timp?

Au mai trecut cateva luni, cateva termene, cateva instante, cateva evenimente.

In ianuarie, Judecatoria Oradea mi-a dat castig de cauza si 1000 de lei daune morale. Tot atunci am fost anuntat de catre primarie ca institutia condusa de mine va fi desfiintata iar eu voi deveni somer. Coincidenta, evident, “mercur era retrograd”!

In aprilie, Tribunalul Bihor a admis apelul introdus de ziaristi.

In octombrie, Curtea de Apel Oradea admite recursul meu si caseaza decizia, cu trimitere spre judecare la aceeasi instanta. “Faith in the legal system restored” as putea spune.

Urmeaza sa ne prezentam, din nou, la Tribunal, apoi la Curtea de Apel. Teoretic, prin 2014, dupa trei ani de prezentari prin instanta, chestiunea va fi incheiata, intr-un fel sau altul.

Intre timp, paratii de la Bihoreanul – Florin Ciucas (foto dreapta), Mircea Chirila, Abrudan Cornel Adrian Ovidiu (zis si Adrian Cris), Smaranda Chisbora, Adriana Tic (Totorean), Dan Simai – isi vad linistiti de treaba.

Eu imi caut job.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

  • Agentul Termic
    30 octombrie 2013 at 11:10 PM

    io zic ca de data asta sa le ceri 100 de milioane ! casarea cu retrimitere e nasoala in justitie, asta inseamna ca nici un judecator de la tribunal nu va mai putea da o solutie identica sau similara 😉 deci cel mai probabil vei castiga, asa ca cere-le 100, ca si-asa nu e mult si mai ales au de unde 😀

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

PPx