SCURTE, DE JOI


In alta ordine de idei, in 2007 scriam de Alexandrina Hristov. Putin cam siropos dar eram si eu intr-o stare siropoasa atunci. In seara asta merg la concert, in Oradea. Ma bucur si ma enervez, in acelasi timp. Ma bucur pentru ca merg la concert, ma enervez pentru ca nu am reusit sa o aduc eu primul in Oradea, chestie de orgoliu pe care o dezvolta fiecare organizator de evenimente. Concertul programat cu ea va avea loc abia in toamna, ceea ce poate fi o veste buna pentru cei care nu mai apuca azi bilete sau pentru cei care vor vrea sa o revada.
Ieri discutam cu Andras de la Blue Monday, organizatorul acestui concert. Lucrul de care se plang toti organizatorii de evenimente este apatia generala care a cuprins romanul. Lucruri care erau valabile, cu un an in urma, nu mai functioneaza acum. “Vom ajunge sa mergem cu artistul la usa omului, acasa. Si ii vom da si un mic si o bere, numai ca sa ne lase sa performam in fata lui” zicea Andras. Exagerat dar e un fel de a spune ca publicul e apatic si nu mai participa la niciun fel de evenimente: fie gratis, fie pe bani. Luna aceasta avem si spectacol cu Dan Puric. Biletul costa 100 de lei ceea ce reprezinta un maxim istoric pentru Oradea. Sunt foarte curios daca vor vinde mai mult de 200 de bilete.

Azi ma resimt dupa cateva nopti nedormite dar o sa revin cu post-uri mai lungi si mai cuprinzatoare.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

2 comentarii

 • Serban
  12 mai 2011 at 10:05 PM

  Domnu’, acu’ nu pot, da’ daca nu tii doo bilete in toamna iti tai cazarea capitala de care n’ ai abuzat :).
  Second : nu cred ca tre’ sa vii cu mici. Hartistii e gresiti mai.

  • Flavius Bunoiu
   13 mai 2011 at 1:52 AM

   vaaai, domnu’ dar nu va stiam asa mare fan al alexandrinei!tinem bilete, cum nu, acuma am si pus la cale concertul! 🙂

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

I HAVE A DREAM

24 februarie 2007

CAUTARI INTELIGENTE

15 februarie 2009

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

10 februarie 2010

PPx