TATA E MAI „TARE” DECAT MINE


Tocmai m-a lovit o idee: tata e mai tare decat mine!!!! La varsta mea de-acum, tata avea deja un copil (pe mine, logic). La varsta mea de-acum, tata avea deja un apartament. La varsta mea de-acum, tata avea un job stabil, platit bine, era respecat si facea concedii lungi la mare. La varsta mea, tata nu era scarbit deja de viata, de sef, se distra, avea planuri si vise si, cel mai important, nu avea par alb in cap.

Yeap, tata e mai tare decat mine! Cum poti sa traiesti cu ideea asta? Greu! Azi am avut cu niste prieteni discutiile acelea care ne apuca destul de des, atunci cand ne mai sta mintea si la altceva decat la serviciu sau afaceri. E vorba despre casa…home…maison. Locul pe care sa il poti numi “al meu”. Locul care iti este drag pentru ca l-ai obtinut prin munca ta, prin efortul tau. Locul in care sa cresti prunci, sa te relaxezi si sa o iei de la capat a doua zi, cu forte proaspete. Eu am asa ceva, intr-o oarecare masura, pentru ca a avut tata inspiratie acum 5 ani si mi-a cumparat un apartament. Ce folos insa daca eu stau la 200 de km distanta de locul in care e respectivul apartament?

Mi-as dori sa am un loc al meu, dobandit prin forte proprii. In fine, ceilalti prieteni nu au un loc al lor. Unii stau acasa, in “cuibul parintesc”, altii prin chirie. Niciunul nu are vreo speranta ca, in urmatorii cinci ani, va reusi sa cumpere vreun apartament sau sa construiasca o casa. Oricum am intoarce problema…principala grija in urmatorii ani va fi sa nu murim de foame, nicidecum sa economisim niste bani cu care sa “ne facem un rost in viata”. Sad But True – Metallica, parca, din tinerete. Oare cum a reusit tata? E mai destept decat mine? E mai norocos? A uitat cumva sa ii transmita primului sau nascut vreo gena importanta? Daca da, se poate face transplant la varsta asta? Iar ma framanta chestiile astea si nu pot dormi. Maine iar o sa fiu incercanat la lucru. Azi nu radem pe blog, pentru ca n-am chef, pur si simplu. Ma pun sa dorm in patul meu inchiriat, in garsoniera mea inchiriata si incerc sa imi dau seama ce voi face in continuare! Sweet dreams!!!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

3 comentarii

 • Flavius Bunoiu
  5 mai 2007 at 1:06 AM

  corect.era mai buna lumea aia?e mai bine acum?

 • de ce?
  5 mai 2007 at 12:50 AM

  tata traia in alta lumea…

 • Corina
  4 mai 2007 at 9:31 AM

  …muta-te in Timisoara!!!..noi te asteptam..:)

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

BLOGURI ENERVANTE

15 mai 2007

HOLOGRAF

4 noiembrie 2009

EXERCITIU DE SINCERITATE

1 martie 2011

PPx