CHESTOR SAU GENERAL?


Sau, cu alte cuvinte, “sa radem cu Consiliul Local Oradea”. Azi am fost la sedinta, aveam o hotarare proprie pe ordinea de zi si alte doua care ma priveau direct. Deci musai sa stau ca doar o avea cineva vreo curiozitate care trebuie satisfacuta. Evident, institutia, micuta de ea, intra ultima, ultima in discutie, la finalul celor 60 de materiale discutate si votate. Asa e cand esti minuscul!
Deci asteptam eu cuminte in banca mea si induram cu stoicism toate “luarile de pozitie” si toate “declaratiunile” importante pe teme la fel de importante. Si, intr-un final, aud si materialul meu. La care, domnul Muresan, consilier local, jovial si simpatic (as usual) se gandeste sa ia cuvantul si sa propuna sa nu ma mai numesc “director” pentru ca am prea putini oameni in organigrama. Moment in care, toata lumea a izbucnit in ras. Si s-a ras copios pana cand, din partea primarului, a venit si lamurirea: “puteti sa-I spuneti si chestor sau general din partea mea, atata vreme cat isi face treaba.” Rasul general a fost intetit si de un alt consilier care picotea cu gandul la o destinatie exotica (probabil) si care nu era sigur ce voteaza. Eu nu am facut nicio declaratie pentru ca, de cate ori deschid gura, imi mai fac cate un “prieten”.

Dar e frumos sa vezi cat de amuzante pot fi sedintele CLO. Asta apropos si de pseudo-transmisia live a sedintei de azi pe site-ul primariei. Deci, va rog eu, nu transmiteti sedintele pentru urmatoarele motive:

-vor deveni mai lungi, spre disperarea celor care participa la ele. Fiecare consilier se va simti dator sa ia cuvantul la fiecare material. Pana acum, sarcina asta apartine simpaticului domn Corches care uzeaza de microfon si se infierbanta extrem de justitiar.
-unele personaje se vor supara. Pentru ca, pe parcursul unui mandat, rostesc in CLO doar cateva fraze. Si asta va “da prost”.
-nu va mai veni nimeni la sedinte; pentru ca le vor urmari de acasa.
-“presarii” vor ramane fara “obiectul muncii” fiind nevoiti sa faca doar niste banale capturi de pe site.

Dar, pana cand se va transmite LIVE de la sedinte…va informez ca tot “director” am ramas desi…nu ma supar nici daca mi se spune, direct, Flavius.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

5 comentarii

 • Alina Gâdoiu
  2 februarie 2010 at 11:28 PM

  FUNNY (NOT). E un bagator in seama doar. Nu il cunosc prea bine, insa am vazut destule cat sa pot emite o parere. Se crede foarte TARE, dar nu este deloc.

  In opinia mea se pot numara pe degetele de la o mana oamenii buni din PSD Oradea/Bihor. Si el sigur nu e printre ei.

  Mi-as dori sa fie doar oameni buni la carma institutiilor si companiilor. Iar acum, cu riscul de a fi subiectiva, mie mi se pare ca tie ti se potriveste foarte bine locul acesta de munca. KEEP DOING THE GOOD JOB!

 • Alina Gâdoiu
  1 februarie 2010 at 11:16 PM

  Sunt de acord cu Cristian.

  In plus, Flavius, cine e si Ovidiu Muresan asta? Cu scuzele de rigoare – si daca trebuie i-o spun live tot nu imi pasa – mi se pare un PROST FUNDAMENTAL. Pacat de unii oameni care stau in jurul sau.

  Uf, vorbele se duc, scrisul ramane!

  Pana-una alta sa traiesti domnule director.

  • Flavius Bunoiu
   2 februarie 2010 at 12:27 AM

   :)) MIE MI S-A PARUT FUNNY, OMUL!oricum, salariul ramanea acelasi deci…mult zgomot pentru nimic!

 • Cristian
  30 ianuarie 2010 at 5:09 PM

  Flavius,
  Cât timp îţi faci treaba şi încasezi salariul, ce contează titulatura!
  Să trăieşti domn’ Director!

 • io ala micu
  29 ianuarie 2010 at 9:21 AM

  ioi istenem suzi, astia nu este normal la ei :))

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

PPx