EVENIMENTELE LUNII NOIEMBRIE 2011


Nici bine nu am pus telefonul jos dupa Toamna Oradeana 2011 ca déjà m-am apucat de alte cele, evenimente, adicatelea. Ziceam ca luna noiembrie va fi “relax” dar nu se arata asa si nici vorba de concediu. Las, ca vine ea si luna ianuarie!
Deci, ca sa nu va intind rabdarea ca pateul pe paine, pentru perioada urmatoare am ales (si am fost ales, in anumite cazuri) sa ma implic (mai mult sau mai putin) in urmatoarele chestiuni:

-27 oct Eco Fest, Festivalul International al Filmului Ecologist si de Protectia Mediului
-04 nov Debutul turneului aniversar 30 ani – Celelalte Cuvinte
-05 nov KUMM – Where Do Broken Hearts Go? TOUR – Oradea Session
-11 nov 11even – Oradea

Vorbim despre toate dar incepem cu Eco Fest, evenimentul care incepe maine, 27 octombrie. In principiu, pentru majoritatea cetatenilor , ecologistii sunt oamenii pe care ii privesti ciudat atunci cand sting lumina daca nu stau intr-o camera, fac economie la apa, nu arunca gunoaie pe geamul masinii, se preocupa sa mai planteze 1,2 pomi, se plang ca nu pot colecta selective deseurile si alte apucaturi din astea care par ciudate intr-o societate preocupata doar de “saorma” zilnica. Dar, dupa cum am aflat si eu, a fi “eco” presupune mult mai mult decat atat sis per ca, la un moment dat, sa fim toti ciudati ca si ecologistii de care vorbeam mai sus.

Oradea este destinatia primului festival de genul acesta si timp de cateva zile, absolut gratuit, puteti afla mai multe despre felul in care convietuim cu planeta albastra. Practic, intre 27-30 octombrie, la Casa de Cultura Oradea si Cinema Libertatea se vor difuza filme avand ca subiect sanatatea Pamantului pe care il respectam putin spre deloc. La Casa de Cultura (Piata Ferdinand nr 4) se difuzeaza filmele din sectiunea Concurs iar la Cinema Libertatea (Pasajul Vulturul Negru) se difuzeaza filmele din sectiunea Panorama. Proiectiile incep dupa orele pranzului si intrarea este libera. Afisul evenimentului aici si programul aici.

Initiativa apartine Laviniei Sandru (foarte draguta si convingatoare desi face politica dar, nah, nimeni nu-i perfect) si Pro Familia, impreuna cu Primaria Oradea. Casa de Cultura Oradea sprijina acest eveniment si suntem mandri sa il gazduim.

Deschiderea festivalului va avea loc joi, 27 oct, de la ora 19.00 la Teatrul Regina Maria Oradea.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

I HAVE A DREAM

24 februarie 2007

CAUTARI INTELIGENTE

15 februarie 2009

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

10 februarie 2010

PPx