DISCRIMINAREA NU ESTE EREDITARA


Anul trecut, cam pe vremea aceasta, incepea proiectul Conferintele Cultura in Miscare. A durat o vreme pana cand, in jurul acestor evenimente, s-a creat o mica dar inimoasa comunitate de oameni dispusi sa petreaca doua-trei ore impreuna si sa asculte prezentarile unor oameni pe care in mod obisnuit, nu i-ar intalni si nu ar afla ce au de spus.

Proiectul continua si in anul 2016, mai mare si mai frumos. Prima conferinta se numeste “Discriminarea nu este ereditara” si este de fapt, un dublu eveniment: atat conferinta propriu-zisa cat si lansare de film, autentic, romanesc, independent.

Conferinta va avea loc in data de 18 februarie 2016, ora 18.00, la hotelul Hilton iar filmul Usturoi va rula la Cinema Palace, Lotus Center, timp de o saptamana, incepand cu data de 19 februarie 2016 ora 18.00.

Speakerii conferintei sunt Petre Florin Manole, membru al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (Bucuresti) si Radu Bazavan, scenaristul si producatorul filmului Usturoi (Cluj – Napoca).

Participarea la aceasta conferinta este gratuită și accesibilă oricărei persoane interesate dar, din motive organizatorice, se face doar pe bază de invitație solicitată la adresa de e-mail: contact@culturainmiscare.ro. Daca nu veti reusi sa fiti prezenti la conferinta (locurile sunt limitate), va puteti intalni cu Radu Bazavan si la premiera de a doua zi, de la ora 18.00, la Cinema Palace Lotus Center.

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=lrq9YpCJdIo’]

Cultura in Miscare este o asociatie culturala independenta, sustinuta de Ared, Hilton, MyDeck, Queen’s Pub, Business News, Sapient Creative, Wigtron, Societate de avocatura Dehelean & Dehelean, Cabinet Avocatura Cristi Rusu, Birou Notarial Dehelean.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

  • Daniel
    8 mai 2016 at 5:35 PM

    Nu este zi in care sa nu vad o discriminare

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

PPx