FM4 FREQUENCY FESTIVAL 2014


E stiut ca, odata cu varsta, micile placeri ale vietii ajung sa fie tot mai putine. Pentru mine, mica placere a vietii (sau macar a acestei veri) este festivalul FM4 Frequency, din Austria, la care merg, in fiecare an, de prin 2011.

Anul acesta, festivalul are loc intre 13-16 august, in acelasi loc: Green Park, St. Polten, Austria (in apropiere de Viena). Totodata se anunta si cea mai interesanta editie din ultimele la care am participat, din perspectiva numelor de pe afis.

Pe line-up se afla Queens of the Stone Age, Placebo, Blink 182, Imagine Dragons, Parov Stelar sau Snoop Dogg aka Snoop Lion. Dar ce ziceti de Skrillex si Dub Fx si Stromae si Fritz Kalkbrenner? Sau de Bastille, Gogol Bordello, The Kooks sau Travis?

Anul acesta, festivalul dureaza patru zile si are, in total, 120 de performeri care umplu 8 scene. Daca vreti sa va faceti o idee despre ce inseamna asta, urmariti filmuletul de mai jos, cu ce a fost anul trecut:

Pe langa numele mari de pe afis (unele trupe se vor mai “rataci” totusi si pe la noi prin tara) merita vazut un festival de genul acesta fie si numai pentru a avea un termen de comparatie in ceea ce priveste organizarea si calitatea concertelor. Am mai spus si anul trecut, au cel mai curat si placut sunet pe care l-am auzit vreodata la un concert open-air (V-Dosc si K1 de la L-acoustics) iar asta, pentru mine, contribuie decisiv la impresia generala.

Anul trecut, festivalul a fost sold-out, in jur de 200 000 de oameni, in total, pe cele 3 zile de festival iar in ziua de incepere am vazut o multime de pusti care stateau pe langa portile de intrare, in speranta ca vor face rost de bilete. La noi, in Romania, le puteti cumpara de pe Eventim. Si anul trecut m-am intalnit cu cativa romani, prin public, si cu un agent de securitate plecat din secuime acum vreo 30 de ani. Daca stiam un pic mai multe cuvinte in ungureste, cred ca deveneam cel mai bun prieten al lui si-mi facea cinste cu mai mult de o bere si un carnat cu cascaval. 🙂

Biletele au preturi cuprinse intre 160 euro si 323 euro (in functie de preferinte, numar de zile, cu sau fara camping, VIP, etc).

Daca va intereseaza mai multe informatii imi puteti trimite un mail si incerc sa va raspund. Sau puteti sa va descurcati si singuri pentru ca sunt bine organizati in social media si comunica mult pe Facebook, Twitter sau Youtube.

Extra tip: daca tot sunteti in zona, dupa ce terminati cu festivalul, puteti merge prin Austria, pe Valea Dunarii.

10338248_10152450658656030_3817538714323988482_n

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

PPx