EVENIMENTELE LUNII APRILIE/2012


Am senzatia ca timpul fuge din ce in ce mai repede. Ori  imbatranesc, ori Ardealul incepe sa-si puna amprenta asupra mea. Oricare ar fi explicatia, gasesc tot mai rar timpul necesar ca sa scriu pe blog. Si cum Pastele bate la usa (cum ar zice prompteristele), cat spal niscaiva haine sa nu ma prinda sarbatoarea in tricoul cu Sepultura, iaca doua-trei vorbe despre ce am mai muncit pentru luna aprilie, in materie de evenimente in Oradea:

19 aprilie, ora 19.00, Teatrul Regina Maria, spectacol folcloric dedicat zilei de 20 apilie 1919, o zi de referinta pentru orasul Oradea.
Programul ii cuprinde pe dansatorii, instrumentistii si solistii Ansamblului  Artistic Profesionist Crişana si, ca invitat de onoare, indragitul solist Aurel Tămaş.
Biletele au costuri cuprinse intre 10 lei si 20 de lei si pot fi cumparate de la casa de bilete a Teatrului Regina Maria sau, on-line, aici.

23 aprilie, ora 20.00, Casa de Cultura Oradea, jazz cu The Rempis Percussion Quartet.
“Dave Rempis, este una din figurile proeminente ale scenei de jazz din Chicago din ultimii 12 ani. Dave Rempis ajune in premiera in Romania alaturi de Tim Daisy si Frank Rosaly (ambii percutie) si Ingebrigt Haker Flaten, bass-ul de la The Thing. Funk, afro, toate intr-un jazz efervescent si neostoit, sunt coordonatele sonore sub care se va desfasura acest concert”. Citez de pe site-ul partenerilor de organizare Muzica de Vest.
Biletul costa 15 lei si poate fi cumparat de la Casa de Cultura, Piata Ferdinand nr. 4.

26 aprilie, ora 20.00, Casa de Cultura Oradea, jazz cu Ken Vandermark si Paal Nilssen-Love.
Cei doi au mai sustinut un eveniment in Oradea iar, intre timp, au lansat un nou disc, “Letter to a Stranger”, la casa de discuri Smalltown Superjazz si isi continua povestea intr-un mod magistral.
De asemenea, un eveniment organizat in colaborare cu Muzica de Vest.
Biletul costa 15 lei si poate fi cumparat de la Casa de Cultura, Piata Ferdinand nr. 4.

27 aprilie, ora 18.00, Casa de Cultura Oradea, teatru de copii, Galcevile din Chioggia.
Un spectacol dupa Carlo Goldoni, jucat de copii, pentru copii, in colaborare cu Teatrul Vienez de copii si Teatrul de copii.
Biletul costa 10 lei si poate fi cumparat de la Casa de Cultura, Piata Ferdinand nr. 4.

Zic ca e suficient pentru o luna in care avem si o foarte mare sarbatoare. Va doresc “PASTE FERICIT” alaturi de cei dragi si va astept la spectacole.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

CEI 7 ANI…FARA CASA

20 septembrie 2009

ROMANII N-AU TALENT

21 februarie 2011

PPx