PRbeta 2012


Am muncit de m-am spetit in ultima vreme ca sa schimb tema blogului si sa salvez ce-am putut din post-urile si fotografiile care au “crapat” in urma anterioarele mutari/teme/hosting-uri. “Am muncit” e un fel de a spune pentru ca, de design-ul temei, de coduri si alte smecherii din astea, s-au ocupat baietii de la The 4th Floor. (saru’mana).

Motivul acestei “renovari” e legat de faptul ca, in 3 mai 2012, merg la Timisoara in calitate de speaker  la PRbeta si parca eram de rasul alfabetului grecesc daca ajungeam acolo drept „omega”, printre atatia profesionisti in domeniu, cu un blog care arata ca si garsoniera unui burlac de 30 de ani.
La asta nu m-am gandit acum cateva luni cand am confirmat prezenta la eveniment.

PRbeta este singura conferință regională de comunicare de brand pentru companii. În acest an conferința se adresează în special companiilor (multinaționale sau IMM-uri) care doresc să afle mai multe despre branding, migrarea unui brand din offline în online și cum îl comunică, campanii românești de succes din ultimul an, metode de monitorizare online ale brandurilor și alte detalii despre subiect. Aceasta ediție se adresează în special companiilor care comunică online sau care doresc să înțeleagă mai bine beneficiile comunicării online. De asemena, am luat în vedere agențiile de comunicare și freelancerii din domeniu care doresc să fie la curent cu noutățile de pe piața românească.

Am citat de pe pagina oficiala, lucru evidentiat si de prezenta diacriticelor care, pentru mine, constituie o deprindere imposibila.

La conferinta o sa citez din…mine ca n-am alta sursa si o sa incerc sa vorbesc fara accent ardelenesc despre Toamna Oradeana 2011, festivalul cultural organizat (si comunicat in online) de Casa de Cultura Oradea, institutie la care, cu onor, activez de-o vreme incoace.

Daca va pasioneaza subiectul, va intereseaza vorbitorii sau vreti sa va umpleti programul cu ceva util, inca va mai puteti inscrie la conferinta, pe ultima suta de metri.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

  • Bianca
    17 mai 2012 at 9:12 PM

    Prezentarea ta a fost foarte tare…
    Cel mai mult imi place la tine…ca poti sa povestesti liber despre un subiect, oricare ar fi acesta…tu gasesti ceva de povestit, nu te pierzi printre termeni tehnici si plictisitori…se vede ca iti place si pui suflet in ceea ce faci
    Mult succes!

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

DECIZIA DE A LUA O DECIZIE

21 februarie 2007

DATI O MANA DE AJUTOR

15 ianuarie 2009

SERIALE SI TIGARI

20 ianuarie 2010

PPx