EVENIMENTELE LUNII DECEMBRIE 2011


De prin ’99 incoace ma invart in industria care nu are sarbatori legale si zile libere in acelasi timp cu restul populatiei adica radio, televiziune, evenimente. Fac parte dintre cei care trebuie sa munceasca atunci cand tara se relaxeaza iar daca tara se relaxeaza asta presupune spectacol. Eh, eu sunt ala insarcinat cu spectacolul asa ca am petrecut si presupun ca voi mai petrece si de-aici incolo sarbatori “pe plantatie”. O situatie care are totusi si partile ei bune: de exemplu, nu sunt nevoit sa ma stresez cu intrebari de genul “ce faci de revelion”? Ca eu stiu sigur ce fac: inghet in centru, facand munca de supraveghere la concert si artificii. Asa ca, in perioada asta in care “motoarele industriei nu mai duduie” asa cum zicea, la un moment dat premierul, motorul meu merge din plin. Si pentru ca stiu ca stati prost la capitolul rabdare inainte de zile libere si concedii, iata repejor ce va aduce “mosul” pana la final de an:


Concertul de Craciun al Casei de Cultura, 20 decembrie, ora 19.00, la sala Filarmonicii Oradea.
Biletul costa 10 lei si poate fi achizitionat de la caseria Filarmonicii. Anul acesta ne bucura cu prezenta lor Opera Group Project, un proiect format din profesionisti, membri ai orchestrei Operei Nationale din Cluj Napoca. Nu va speriati, nu va fi un concert greoi, dedicat exclusiv publicului cunoscator de maiestrie si virtuozitate simfonica ci va fi un concert care va avea un program pentru toate gusturile si usor de digerat in preajma sarbatorilor.


Sosirea lui Mos Craciun, 24 decembrie, ora 10.00, gara Oradea
, un eveniment pentru cei mici si pici, care cred in continuare in legenda mosului barbos care rasplateste faptele bune si pruncii cuminti. Traditia cere (nu ma intrebati de ce) ca la Oradea sa vina Mosul cu trenul si asa se va intampla si anul acesta asa ca, parinti si bunici, mame si nasici, mergeti cu piticii la gara sau in fata primariei pentru intalnirea cu mosul cel darnic si harnic. Mosul va imparti cadouri la gara si in fata primariei.


Revelionul, 31 decembrie, ora 21.00, parcarea de pe strada Independentei.
Muzica incepe la ora 21.00 cu DJ Chrom, cantam apoi cu membrii formatiei Vivere, ne dezghetam (daca va fi ger) cu vocea calda a Ana Mariei Georgescu si intampinam artificiile cu Desperado. Asa ca pregatiti sticlele de sampanie, hainele noi si pretentioase si…ne vedem la un pahar (si de vorba) in centru, la miezul noptii.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

DECIZIA DE A LUA O DECIZIE

21 februarie 2007

DATI O MANA DE AJUTOR

15 ianuarie 2009

SERIALE SI TIGARI

20 ianuarie 2010

PPx