IOI, MA GOOGLE, MA…


Va avertizez ca nu veti intelege mai nimic daca veti alege sa cititi acest post. O faceti pe riscul vostru…
Deci rad cu lacrimi (cry with lacrimation)…
Nu am avut ce face (as in nem cunosc something to do) si am dat un search pe google dupa propriul nume. Am gasit un articol scris in ungureste si, normal, l-am tradus cu google. Ce a iesit…cititi voi mai departe.
Mie mi-a provocat o criza de ras care mi-a alarmat vecinii: sunt convinsi ca am baut terebentina. Sincer sa fiu, habar n-aveam ca vorbesc asa de bine ungureste si atat de prost romaneste. Practic, dupa traducerea google, nu ma mai inteleg „mine pe eu”.
Ma rog, ideea articolului este urmatoarea: „yes, ya 6 people sick and bosmeg as anyad 1 couldnt open computer” (citat din Andrei, un prieten).

ACESTA E ARTICOLUL TRADUS PRIN GOOGLE:

Bugetul Modest, de înaltă cultură de calitate?

În ani precedenţi, jumătate din banii alocaţi pentru funcţionarea Comunităţii Center şi organizate de evenimente tradiţionale. Până în prezent, nici un director al instituţiei.

Vineri dupa-amiaza, judecător Rosalie primar adjunct al Centrului Cultural al serviciilor de documentare numit pentru discuţii audierilor publice părţile în cauză, şi a vieţii culturale în dezvoltarea viitoare a părţilor interesate Oradea. Este dificil de poziţie în instituţiile culturale, el a explicat adjunctul primarului, astfel cum a jumătate din bugetul decât în trecut pentru a gazdálkodnia. În următorii doi ani ar trebui să urmeze, în scopul dublu de vezetéségének Centrul Cultural, şi anume de a reduce cheltuielile şi bugetul ar trebui să fie evaluate la potenţialul de serviciile private de parteneri de calitate ar trebui să fie căutate. Reducere a cheltuielilor care au făcut primul pas pentru a existente, 16 de personal la cinci şi reduse la minim specificat în documentaţia, paisprezece eveniment program de listare, care de 400 de mii de gestionare a bugetului lejes, eventual, care implică resursele externe pentru punerea în aplicare.
Flavius Bunoiu, liderul ales al unui temporare Community Center Comitetul a recomandat elaborarea de adjunctul de primar, este de a examina realităţile actuale Casa de Cultura: „Cinci zile sau interimar director numit, totuşi nu pot să ia o poziţie cu privire la dokumetációról. Numirea a doi personalul superior au fost găsite centrul comunităţii, care nu mai ştiu cum să înceapă un computer, şase persoane sunt bolnavi. ” – – magyarázta Bunoiu . Bunoiu a explicat. El a mai spus că, într-o stare foarte proastă, în Casa de Cultură a clădirilor, echipamente de infrastructură este mediocru şi, în plus, o serie de astfel de echipamente încă lipsesc din inventar, laptop-uri, şi un vehicul, care se presupune că este încă fiul fostul director al is folosire. Din cele şase személnyek este neclar, situaţia celor care sunt bolnavi, şi s-au retras de la ei, a explicat directorul interimar. În detaliu, precizie matematică din bugetul final va fi elaborat, a spus el, adăugând că, în astfel de împrejurări care nu pot lua parte în cele două luni, din cauza concurenţei. Participanţii la audiere publică finalizat o serie de idei, şi mai critică a proiectului, care va fi luată în considerare în elaborarea documentaţiei finale, a promis judecător Rosalia viceprimar.

Măcelar Timea

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

6 comentarii

 • Flavius Bunoiu
  27 august 2009 at 1:03 PM

  si la prozac ce simptome ai?
  😀

 • serban
  27 august 2009 at 11:06 AM

  Bunoa, daca ai ajuns sa te autogoagalesti, e timpul sa lasi Xanax-ul si sa treci pe Prozac. La mine functioneaza :).

 • Flavius Bunoiu
  27 august 2009 at 9:57 AM

  ioi, mei draghe, dar t de ce nu ne mai dai ganduri din putul tau propriu de gandire?esti happy, nu mai ai timp de blogging…

 • adilabos
  27 august 2009 at 9:49 AM

  mei, draghe, mei… asta e de la puţa gândirii. 😀 sau se zice puţul? numai goagăl ştie.

 • Flavius Bunoiu
  25 august 2009 at 9:26 PM

  asa zic si eu.
  🙂

 • danutchidon
  25 august 2009 at 9:18 PM

  adinc scris !

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

JE M’APPELLE NICHOLAS…

5 decembrie 2007

GUEST POST

27 noiembrie 2009

CLIENTUL NOSTRU…

29 martie 2011

PPx