LANSARE DIGI 24 ORADEA


De astazi, TVS – televiziunea emblematica a oradenilor – inceteaza sa existe. Exista insa, tot de astazi, o noua televiziune – DIGI24 Oradea – care isi propune sa devina mai importanta si mai iubita decat predecesoarea  sa. Tot din aceasta luna inceteaza si colaborarea mea cu TVS/DIGI24 Oradea, chestiune hotarata, de comun acord cu conducerea postului, inca de luna trecuta. Motivele tin de faptul ca, in noul format al televiziunii, urma sa realizez si sa prezint o emisiune care ar fi necesitat un job full time, cerinta pe care nu o pot indeplini din moment ce Toamna Oradeana bate la usa iar asta va solicita tot timpul si toata puterea mea de munca, pana la finalul lunii octombrie.
In fostul format aveam de indeplinit doar doua ore de program, ceea ce era fezabil.

Ma bucur ca am facut parte din echipa TVS, chiar daca nu am avut vreme, aproape deloc, sa socializez la locul de munca, fiind vesnic pe fuga sa ajung la celalalt job dar am ramas, totusi, cu niste amintiri frumoase. Le doresc fostilor colegi tot succesul din lume si ma bucur pentru faptul ca am vazut la ei in aceasta seara, la lansare, bucuria aceea pe care am simtit-o si eu la cateva inaugurari de genul acesta, de-a lungul timpului: e “avantul revolutionar” care ii cuprinde pe acesti oameni odata la cativa ani, atunci cand vad ca au sansa sa demonstreze si sa isi demonstreze ca nu au devenit jurnalisti doar fiindca nu mai erau locuri in alta parte. E sansa de care acei cativa jurnalisti adevarati se agata la fiecare nou proiect, pentru a se distanta  cumva de mocirla penibila in care presa s-a afundat, mai de voie, mai de nevoie, in ultimii ani.

Recunosc, sunt putin neincrezator ca va fi asa pentru ca am mai vazut proiecte care au pornit la fel de ambitios si s-au sfarsit abrupt dar, pe de alta parte, daca as ghici eu viitorul…as juca la loto! DIGI24 e un proiect care suna foarte frumos pe hartie si, de dragul orasului, ar fi placut ca noua televiziune sa devina la fel de cunoscuta si de apreciata ca si “batrana” TVS. Pentru ca asta sa se intample sper ca si oradenii sa mai lase “stirile de la ora 17.00” in pace si sa inceapa sa isi doreasca si ei un altfel de produs media. Mi-as fi dorit totusi ca noul post tv sa aiba o amprenta locala si mai accentuata decat are in momentul acesta dar…asta se poate schimba pe parcurs.

In concluzie, va recomand macar sa testati DIGI24 Oradea si, de ce nu, sa le oferiti oamenilor de acolo un feedback cu privire la ceea ce si cum fac.

Etichete: , , ,
Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

  • Ioana S
    7 august 2012 at 10:39 AM

    We’ll miss you, early in the morning! 😉

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

CA SA…CE?!

3 februarie 2008

DOUA „SCURTE”

9 decembrie 2009

CANTARE PENTRU PRIETENI

6 aprilie 2011

PPx