MINI-VACANTA


Deci, dragilor…azi e dubla sarbatoare: am terminat, finally, bidonul de dus-gel ROSU cumparat acum…o vreme…lichid care ma facea zilnic sa cred ca joc in ceva scena horror dintr-un film low budget. Iar in al doilea rand, azi am declarat subit ca incepe mini-vacanta de Paste, drept pentru care am devenit, la fel de subit precum am declarat, boem si am atentat la o bericioaica minuscula, la 0,33 litri. Italiana, cred, dar…la cat ma pricep eu la alcool, ar putea fi, la fel de bine, Mexicana. Deci astept cativa prieteni in vizita si, pana atunci, m-am instalat decent in balconul inchiriat impreuna cu acele lucruri care imi fac viata mai placuta: laptopul si mouse-ul cu beculete si internetul wireless de pe malul Senei…aaa…la naiba…vroiam sa zic Crisului ( e tare berea asta). Si uite asa am decis sa scriu ceva pentru blog pentru ca am observat ca mi-au scazut accesarile si nu vreau sa fiu depasit de ziarele de scandal din Oradea (da, sunt si modest, pe langa pleiada de alte calitati). Adevarul este ca am fost albinuta ocupata si e de inteles ca imi bateti obrazul ca am lalait-o cu scrisul lately, nu de alta dar nici macar eu nu am mai intrat pe propriul blog. Anul acesta am vrut sa stau linistit de Paste asa ca a trebuit sa fac toata treaba, in avans, pana in data de 9 mai. Nu de alta dar, anul trecut, in aceeasi situatie fiind, am condus vreo 600 de kilometri vorbind la telefon ca sa linistesc apele tulburate de ceva artista care daduse iama in tulburel. Nu zic care dar poate se simte ea. Ma rog, daca aveam de la inceput inspiratia sa ma rastesc la ea cu celebra fraza “mamaie, crezi ca sunt argat pe mosia dumitale?”…poate scapam mai repede de ea. Dar, nah, omul din greseli invata! So they say.

So, long story short, ce am muncit in ultima vreme: am trecut de manifestarile de 20 aprilie (amanunte aici, ignorati eventualele comentarii jenante).

Urmatorul eveniment: 27 aprilie 2011, concert folcloric la Casa de Cultura a Sindicatelor, cu Nicolae Furdui Iancu, Veta Biris, Cornel Borza, Leontin Ciucur, Voichita Mihoc, Luminita Tomuta, Florica Duma. Biletele costa 10 lei si vor fi puse in vanzare incepand de maine, 21 aprilie 2011. Daca vreti sa veniti, sugerez sa mergeti din timp dupa bilete, nu de alta dar interesul este mare.

Next: manifestarile de Ziua Europei (da, stiu, ne omoara festivismul): in 6 mai avem spectacol omagial Blaga, cu domnul Florian Chelu, la Casa de Cultura a Municipiului (intrare libera). In 8 mai, duminica, avem un concert in aer liber, in parcarea din strada Independentei (inca nu va spun artistii) iar in 9 aprilie, luni, sunteti invitati la Primaria Oradea daca va intereseaza o expozitie de fotografii premiate (amanunte aici). Intre timp se ivise si un concert cu Mike Godoroja dar, din motive de lipsa de timp de promovare, s-a amanat pentru o data ulterioara. Mai intrati si voi pe facebook si cautati Casa de Cultura Oradea sau Toamna Oradeana si va tin la „curent”.

Da, unora poate li se pare putin, dar…pentru fiecare chestiune de genul acesta se munceste destul de mult (o sa abordam si subietul acesta, candva).

Pana atunci, am decretat mini-vacanta (stiu ca ma repet dar aveti rabdare cu batranul), am schimbat cauciucurile masinii (alea de iarna cu alea de vara) si ma bucur nespus ca nu era nimeni la coada (probabil, oamenii normali la cap nu asteapta 27 de grade ca sa schimbe gumele). Cam atat…stay tuned!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

BLOGURI ENERVANTE

15 mai 2007

HOLOGRAF

4 noiembrie 2009

EXERCITIU DE SINCERITATE

1 martie 2011

PPx