ALO…ALOOO…NU TE-AUD!


Frateeeeeeeee, cat putem vorbi la telefon! Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei a facut publice datele legate de “pasiunea” romanilor pentru telefoane mobile.

Deci, in 2006: Romanii au aproape 17,5 milioane de cartele SIM. Romanii au vorbit la mobil 14,35 de miliarde de minute. Romanii au trimis 623 de milioane de mesaje.

In aceste conditii, ziua de ieri a fost una trista in Bihor, Arad si Timis. Utilizatorii Orange au fost …mai tacuti decat de obicei. Motivul: nu au reusit sa foloseasca telefoanele mobile pana seara tarziu. Caderea retelei Orange in cele trei judete a generat un val de reactii pe diferite forumuri.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

3 comentarii

 • Flavius Bunoiu
  18 mai 2007 at 6:41 PM

  eh, acum tot romanul, activ social, are cel putin doua telefoane.ne-om descurca noi cumva. 😀

 • princessita
  18 mai 2007 at 5:39 PM

  iti dai seama ce durere cand cade cosmote-ul :)))))

 • cristina
  16 mai 2007 at 12:48 PM

  sa inteleg ca asta a fost inspirata din discutia noastra de aseara..cand suddenly n-ai mai avut un interlocutor, pt ca am vb „ceva” mai mult cu mama la telefon, right?…
  tre sa intelegi ca nu este o regula ca noi femeile atunci cand vb mult la telefon, sa vb obligatoriu despre rujuri, blugi, pantofi cu toc, funduri de barbati..sau rujuri..:-)..ci eu pot vb, (de exemplu cu mama aseara), despre retete, crosetat, politica, importanta barbatilor in viata nostra..etc..utopic, nu?>.asa ma gandeam si eu..
  de fapt..am mintit..i’m not that deep, you know..tot despre funduri de barbati am vb si cu mama..

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

ANIVERSARE GAMOHOLIC.NET

13 decembrie 2007

DESPRE OAMENI

2 decembrie 2009

AMINTIRI DIN TIMISOARA

4 aprilie 2011

PPx