Quo vadis, Domine?


Lumea culturala (atat cat este) a micului nostru targusor de provincie se framanta din nou. Ce-o sa fie, ce-o sa fie? Catre ce ne indreptam?

In oferta electorala a lui Ilie Bolojan pentru Consiliul Judetean Bihor la alegerile locale de anul trecut nu exista niciun cuvant despre capitolul cultura. Puteti citi oferta aici.

In oferta electorala a lui Florin Birta pentru Primaria Oradea, la aceleasi alegeri, capitolul cultura este inserat undeva la final, la diverse. “Cultura în stradă, și nu doar în centrul orașului, este un proiect pe care, alături de o nouă conducere a Consiliului Județean Bihor, o văd posibilă” se spune la capitolul proiecte. Puteti citi documentul aici.

Dragi artisti oradeni (si nu numai), sa nu va suparati pe mine dar…de unde atata surpriza? Nu e ca si cand nu vi s-a spus ce urmeaza.

Am pus si eu o rama din aceea pe Facebook, am semnat petitia pentru ca nu pot ramane indiferent.

De ani de zile sustin ca avem nevoie de o noua abordare a administratiei locale si judetene a artei si culturii, aceste doua capitole fiind esentiale pentru calitatea vietii noastre si pentru viitorul acestui oras/judet. 

 

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

CEI 7 ANI…FARA CASA

20 septembrie 2009

ROMANII N-AU TALENT

21 februarie 2011

PPx