JURNAL „LA PARTICIPIU”


LUNI  Descoperit chestie interesanta pe care “o face” blog-ul: spus ce termeni de cautare au folosit oamenii care au ajuns pe pagina mea. Eu, amuzat sa aflu ce cauta unii pe net: bunoiu (flavius bunoiu, bunoiu oltean oradea, bunoiu.wordpress.com) vecina goala, tipete de la vecina, uscatoria de la bloc, unguroaica nora pentru mama (nora pentru mama in turcia, prezentatoare nora pentru mama, cristi de la nora pentru mama) vand de toate, iaurt activia, pui rotisati  oameni si fapte (oameni si bani)  viata la oras, viata la bloczambete in floare, cactusul aduce ghinion? romanii sunt prostiplanificare buget publicitate (campanie, etapele unei campanii de promovare, fisa postului saltea pneumatica oferta libertée

MARTI  Facut litrometraj la masina de serviciu. Rabla de Cielo, din ’95, cu 350.000 de kilometric la bord. Responsabil cu fisele tehnice din parcul auto, mers foarte atent. Din pacate, drum plin de gropi; mers cu geamurile deschise, ras fortat, iritat ochi, spalat haine dupa. Mers 100 de kilometri, facut iarasi plinul. Bosorog iritat, vrut imputat mie vreo 2 plinuri de benzina, dovedit ca masina consuma aproximativ 12 litri/ suta de kilometri in oras. Banzai!

MIERCURI  Impus punctul de vedere la serviciu, promisiune de marire de salariu. Eu zambit sagalnic, neincrezator, plecat, pus picioare pe birou, citit bloguri toata ziua. Iritat reclama tampita cu “Alex, iar mi-ai furat Orbit-ul? De ce? Pentru ca zambesti!”.

JOI  Ascultat muzica in masina, speriat de moarte de cal legat de caruta cu fier vechi, in centrul orasului: calul bagat capul pe geamul masinii la semafor. Rromii de pe atelaj, ras isteric, eu facut poza cu telefon mobil. Facut analogii.

VINERI  Imbracat frumos, laptop, parfum, mers la client italian, oferit publicitate. El ras aiurea, traducatoarea tradus de bun-simt. Eu totusi inteles “un poco” italiana, urat in gand alea-alea, plecat demn si cu capul sus. Vrut zis ceva in italiana, umilit, abandonat idee vazand bodyguard. Mers la spalatorie cu masina, stat pe bancuta, parcat cineva Land Cruiser langa mine si plecat. Venit altul, intrebat de masina, eu raspuns din cultura generala. El crezut ca eu proprietar, eu simtit bineeeeee. Costumul facut om, eu promis sa mai umblu asa.

SAMBATA – nimic

DUMINICA – nimic

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

MAREA LEHAMITE

28 noiembrie 2007

FASOLICA DIN DECEMBRIE

26 noiembrie 2009

PPx