11EVEN 2013


Sunt legat emotional de evenimentul acesta, 11even, de trei ani. La prima editie (2011) am fost prezentator. La a doua editie (2012) am fost speaker. Anul acesta le dau un pic de ajutor la capitolul comunicare si voi merge ca invitat, fara stresul si emotiile vorbitului in public.

De ce ati veni? Pentru ca veti pleca de acolo mai increzatori, mai buni. E atat de simplu!

„Invitații din acest an sunt:  Mihaela TATU – realizator media/TV; Natalia SELEGEAN – finalistă XFactor Romania; Laura CREȚ –  actriţă Teatrul de Comedie București; Iunia PAȘCA – scriitoare, educatoare, călătoare;  Diana GEAMBAȘU – notar, Oradea, Dorina KOROZSI – campioană internaţională si dublă campioană balcanică la atletism, Ionela DANCIU – promotoare a legii indemnizaţiei pentru copiii născuţi din sarcină multiplă, Dinu Iancu SĂLĂJANU – artist muzică populară, Adrian CIOROIANU – Business Development Manager Intel Corporation, Romeo Gozner – Preşedinte fondator al Asociaţiei sportive „Gold Dragon” şi Hadrian Borcea – medic-şef la UPU-SMURD.

Un moment important în cadrul evenimentului va fi lansarea programului “Bursa Talentelor”, inițiat de Fundația Comunitară Oradea. Prin intermediul acestui program se încurajează performanţa studenților și absolvenților de studii universitare implicați în lucrări de cercetare și/sau care lucrează la proiecte ce au ca scop realizarea unor produse cu valoare adăugată pentru comunitatea locală. Prin „Bursa Talentelor” Fundaţia Comunitară Oradea urmăreşte acordarea a 10 burse în valoare totală de 48.000 lei.

Un bilet standard costă 50 lei iar un bilet ce include și un cocktail alături de invitați costă 100 lei. Biletele pot fi achiziționate de la Fundaţia Comunitară Oradea, persoana de contact fiind Simona Pasc – 0742/130976, email: szabo_simona@yahoo.com. Toate fondurile care se vor strânge în urma acestui eveniment vor fi alocate programului „Bursa Talentelor”.”

Editia 11even 2013 Oradea este organizata de Fundatia Comunitara Oradea, in sala Varadinum a hotelului Double Tree by Hilton. Evenimentul va avea loc in data de 18 octombrie, de la ora 16:30.

Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt Double Tree by Hilton şi Asociaţia „Pro Cariere”.

Etichete: , ,
Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

PPx