11EVEN ORADEA


De cand ma stiu, mi-au placut povestile de tot felul dar, mai ales, mi-a placut sa ascult oameni care au trait intr-un fel anume si-acum povestesc despre asta celor dispusi sa asculte si, poate, sa invete. Mie imi place sa ascult si tocmai de aceea imi place si conceptul 11even. Pentru cei care nu sunteti familiarizati cu acest eveniment (aflat la a doua editie) puteti afla mai multe pe site, Facebook sau Twitter.

In principiu este vorba despre 11 speakeri care vin in fata publicului si incearca, intr-un discurs de 11 minute, sa ofere ascultatorilor o experienta reala si motivationala inspirata de propria lor viata. Eu m-am alaturat acestui concept inca de la prima editie, in 2011, atunci cand am fost moderator. De data aceasta voi fi prezent la 11even Oradea in calitate de speaker si de blogger oficial asa ca voi incerca sa va tin la curent cu cele mai noi informatii.

11even Oradea va avea loc pe data de 31 mai 2012, la Hotelul Ramada. Editia din acest an este putin diferita de cea din anul precedent in sensul ca discursurile celor 11 vorbitori se vor axa pe doua teme, si anume curajul in viata si bucuria oferita celorlalti. Teoretic, in urma evenimentului, publicul care va iesi din acea sala ar trebui sa paseasca mai apasat si mai increzator in fortele proprii si ferm convins ca nu tot ce se intampla in lume este rau si intunecat. De acest lucru se vor ingriji speakerii acestei editii: Oana Lianu – doctor in muzica/naista, Adina Cristea – coordonator national al programului YouthBank Romania, Florin Estefan – bariton, Simona Bisboaca – cercetator/inventator, Horatiu Tanescu -Cofondator/Presedinte EAST Technologies si creator de programe, Maria Sandor – economist/ presedinte Fundatia Pact, Luminita Popa – formator acreditat/coach, dir. general Active Job Consulting, Camelia Vaida – presedinte Asociatia Proegal, Zsolt Gyongyossy – antrenor emerit a campioanei olimpice si mondiale Gabriela Szabo, subsemnatul si inca un invitat surpriza. Moderatorul din acest an este Oana Mudura.

Sumele de bani stranse in urma acestui eveniment vor merge catre Fundatia Comunitara Oradea si sunt destinate Fondului de Inovatie Oradea, un proiect care „se adresează tinerilor studenți sau absolvenți de studii universitare implicați în lucrări de cercetare de orice fel și/sau lucrează la proiecte care au ca scop final realizarea unor produse noi, lucrări de diplomă/doctorat, articole sau cărți, cercetări de piață, etc. care aduc un plus de inovație pentru beneficiarul final.”

Biletele costa, anul acesta, 30 de lei (invitatie standard) si 60 de lei (invitatie premium) si pot fi achizitionate de aici. Sau, daca vreti sa mergeti impreuna cu mine, va ofer doua invitatii duble ( premium si standard) daca imi lasti un comentariu la acest post in care imi spuneti, in 2-3 cuvinte (sau mai multe) despre un moment curajos sau cu bucurie din viata voastra. Daca vor exista mai multe comentarii, stabilesc castigatorii prin random.org. Deal?

11even 2012, Oradea, este organizat, local, de Fundatia Comunitară Oradea prin Sorin Constantin, Adina Patroc, Ildiko Deme Molnar, Adina Rada, Diana Geambasu, Radu Silaghi. Partenerii media sunt TVS, Crișana, Adevărul de seară Oradea, MagicFM.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

5 comentarii

 • Monica
  23 mai 2012 at 12:19 PM

  ”moment curajos sau cu bucurie din viata voastra,,…as minti daca as spune ca nu am trait din fiecare cate putin insa ca si studenta mai nou ma vad sapand tot mai adanc pentru raspunsuri si cu atat mai mult ma adancesc intr-o stare de neliniste si agonie. In acele momente simt ca imi pierd identitatea si parca nu mai sunt eu…Vreau,doresc sa ascult cum altii,poate s-au aflat in aceasi pozitie , modul in care au realizat un anumit lucru i-a definest ca si persoana?.. daca,adancimea gropilor pe care le-au intampinat pe drumul lor(nu ma refer la cele de pe strada)i-au facut sa rosteasca cuvintele :“nu mai pot” ”am terminat,plec din tara” s.a

 • Liliana Petrescu
  22 mai 2012 at 12:36 PM

  Mi-ar place sa particip.Mi-ar place mult de tot.Nu e niciodata de ajuns sa auzi povesti de succes mai ales cand esti in „pauza de idei”

  • Flavius Bunoiu
   22 mai 2012 at 5:52 PM

   probabil vei avea sansa sa participi :))

 • SMURDBIHOR
  21 mai 2012 at 8:49 PM

  Ce sa-ti spun,ca vreau sa aud experiente de viata,ca mi-ar place?Uita ca spun si asta „doar”pentru ca asa este:).Ca viata e o c_urva?Ca 60 de ron este ca de doua ori alocatia pustiului meu 🙁 ?
  Cea mai „tare”experienta o traiesc de vreo 2 ani si cred ca fara prea multe retusuri poate fi incadrata la „urban survivor” sau „tax,bank,life,job,family,love,death…,friends,politics sheats”?
  Uita ca spun……

  • Flavius Bunoiu
   21 mai 2012 at 10:36 PM

   poate afli cum reusesc altii la 11even

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

BLOGURI ENERVANTE

15 mai 2007

HOLOGRAF

4 noiembrie 2009

EXERCITIU DE SINCERITATE

1 martie 2011

PPx