5000 DE SANSE


Se munceste pentru  Toamna Oradeana 2012. Cateodata pana la ora asta. Si mai e un pic pana la miezul noptii. Si, din cand in cand, eu mai arunc cate un ochi pe Twitter, pe Facebook, pe bloguri. Urmaresc ce se intampla la Sibiu, la Cluj, la Alba Iulia, la Timisoara, printre altele.
Si inghit in sec cand vad reactiile oamenilor fata de spectacolele de acolo: simt un pic de invidie profesionala (dar constructiva) si un pic de amaraciune. Caci vad ca Oradea nu poate tine pasul cu orasele acestea. Din cauza banilor si din cauza atitudinii. Si poate, totusi, banii nu sunt cea mai mare problema a noastra.

Unele dintre spectacolele acestea care extaziaza audienta acum la festivalurile de prin tara sunt si pe lista de “toamna”. Aduse cu mari eforturi. Si, chiar daca Toamna Oradeana este un festival auto-finantat in proportie de 50% si care recupereaza banii publici cheltuiti in proportie de 100%, presimt (ca si in anii precedenti) ca singurul punct de interes nu va fi actul artistic in sine ci…eterna intrebare “cat a costat, cine a castigat?”. Nicidecum emotia pe care o vad prin alte parti, cauzata de intalnirea cu asemenea artisti.

Dar…ma rog…mai avem cam 5000 de sanse sa schimbam asta, in octombrie; cam atatea bilete punem in vanzare.

Etichete: , , ,
Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

AM REVENIT!

27 aprilie 2007

DE VAZUT

1 august 2009

LOVE STORY ON-LINE

22 ianuarie 2011

PPx