BLOGURI ENERVANTE


De vreo trei zile citesc bloguri. Bine, am citit si pana acum dar, de trei zile incoace, am timp mai mult la dispozitie. Am citit pana am ajuns la saturatie, imi vine sa vars! Nu pentru ca am citit prostii (nu tot timpul) ci pentru ca am citit prea multe. E ca si atunci cand iti place un anumit fel de mancare si te ghiftuiesti.

Nu stiu daca sunt eu greu de multumit (poate chiar imposibil) sau…alta o fi explicatia. Cert este faptul ca am cateva observatii, pur subiective evident.

Legate de forma: Ma enerveaza blogurile inghesuite, pline de tot felul de rubrici, butoane, optiuni, etc. Ma enerveaza blogurile scrise cu caractere incredibil de mici, ma ustura ochii, ma doare capul. Ma enerveaza blogurile care par sa nu aiba inceput si final. Sunt dezorganizate si ma pierd in ele. Ma enerveaza blogurile anonime. Nu mai dezbat subiectul pentru ca l-au dezbatut altii.

Legate de continut: Ma enerveaza blogurile “sinucigasilor”…cei care traiesc mereu in partea intunecata a existentei. Scriu balarii de genul “sufletul meu e un strop de venin scurs de pe buzele bestiei”. Ok, nici viata mea nu e tocmai roz deci nu mai am nevoie si de dramele altora. Ma enerveaza blogurile arogante (aia care le stiu pe toate). Ma enerveaza blogurile celor care habar n-au sa scrie un rand asa ca posteaza toata ziua linkuri si filmulete de pe youtube. Multumesc dar si eu sunt in stare sa ma uit pe siturile astea, n-am nevoie de ajutor. Ma enerveaza blogurile celor care scriu ca sa “acopere” fiecare zi.” Azi am fost la metrou, era aglomeratie si mie mi-a displacut. Sunt trist(a)”. Da, multumesc de informatie. Eu am fost astazi de doua ori la magazin; te intereseaza? Nu??? Asa credeam si eu! Ma enerveaza blogurile in care gasesc numai articole copy/paste din alte surse. Multumesc, draga, dar si eu stiu sa folosesc Google si pot afla, de unul singur, cea ce ma intereseaza. Ma enerveaza blogurile disperate dupa trafic . Ma mai enerveaza multe alte lucruri dar ma opresc aici pentru ca altfel imi plezneste o vena la cap (just a joke). Cum arata blogul pe care mi-ar placea sa-l citesc zilnic: simplu, sincer, de bun-simt si amuzant (daca se poate).

Va las pe voi sa apreciati ce inseamna asta. Spor la citit!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

  • camelia
    10 august 2009 at 4:33 PM

    De mult timp am cautat un blog care sa fie „simplu, sincer, de bun-simt si amuzant”. Sunt un outsider si raman uimita de cate multe lucruri se intampla in oraselul nostru numit Oradea. Mai are rost sa zic ca sunt studenta la Jurnalism si am facut practica pe unde am considerat ca pot invata ceva de la profesionistii deontologici pe care ii are mass media, y don’t think so. Oricum nu il voi uita pe domnul Adrian Labos, de la dansul am invatat ce inseamna profesionalismul in televiziune. Ceea ce este de respectat si care chiar merita citit, sunt chiar randurile posate de dumneavoastra. Sunt si eu o persoana foarte greu de multumit, „poate chiar imposibil”. Astept noi postari, because some people have really something to say.

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

VIITORUL PUBLICITARILOR ROMANI

19 februarie 2007

NOTHING SWEET ABOUT ME

1 octombrie 2008

PPx