AZI NE FACEM TURTA…DULCE


Mo, sa nu radeti dar azi ma duc sa invat sa fac…turta dulce! Incerc sa „descopar latura feminina din mine” si sper sa nu descopar chiar totul: adica faptul ca sunt nebun dupa posete si ca pot goli cardul la o singura sedinta de shopping!

Cum eu sunt un fan al dulciurilor de „tat” felul, nu se putea sa ratez un Atelier de Turta Dulce si „ma tare” bucur ca nu ii zice workshop de turta dulce ca ma enervam de nu stiu ce faceam si sigur nu participam. Ca sa nu va prelungesc suspansul, Camelia vine de la Timisoara ca asa ii tuna ei sa ii invete si pe oradeni (si, mai ales, pe oradence) sa framante si sa coaca minunatie de bunatati in cuptor, numa’ bune de pus in/sub brad (daca mai ajung pana acolo). Facem turta dulce delicioasa, intocmai ca americanii pe care i-au asteptat bunicii nostri (fara partea de bombardamente de pe Valea Prahovei).

Participarea la atelier costa 30 de lei iar pruncii intre 3-10 ani au participarea gratuita daca sunt insotiti de un adult, ceea ce are sens deoarece e plin orasul de copchii de 5 ani care dau buzna, singuri-singurei, la workshop-uri dintre cele mai diverse. Parol! In pretul acesta intra ingredientele si un sortulet si, banuiesc, turtele pe care reusiti sa le modelati si sa le coaceti, ca sa aveti ce rontai pe tramvai, inapoi spre casa. Participarea se face pe baza de rezervare in prealabil la party@a-tent.ro sau tel. 0723 049 584.

Deci, ca sa facem o recapitulare: atelier de turta dulce, Oradea, 10 decembrie 2011, ora 15.00, la Queens Pub, pe strada Primariei 23.
Partenerii generosi si deliciosi sunt: Boromir, Queens Pub si A la Chef Catering.

Cum ar zice Al Bundy: „Let’s cook!”

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

PPx