„CELELALTE CUVINTE” – CONCERT ANIVERSAR


Nu ma dau eu drept mare cunoscator de muzica si nici un foarte mare fan al trupei dar, cand auzi de un asemenea concert, e de “must” sa va zic si voua. Nu de alta dar trebuie apreciat efortul si valoarea oamenilor care “faceau” muzica pe vremea in care eu eram preocupat sa ud scutecul. Istoria trupei Celelalte Cuvinte se leaga de Oradea.

“In 1976, la Liceul „Emanuil Gojdu”, cativa tineri formau grupul şcolii, sub numele de „Sonic”. Participau la „dansurile” din fiecare zi de sâmbătă, unde cântau cover-uri după trupe cunoscute la acea vreme – Jimi Hendrix, Deep Purple sau Pink Floyd – dar şi câteva  compoziţii proprii. Încă din perioada liceului, trupa îi avea în componenţă pe trei dintre cei care sunt în continuare membri Celelalte Cuvinte – Marcel Breazu (bas, voce secundară), Leontin Iovan (percuţie) şi Călin Pop (voce, chitară) la care s-au adaugat Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu. Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România.”

Turneul pus la cale cuprinde 12 orase din tara dar debuteaza, după cum e firesc, “acasa”, la Oradea, in 4 noiembrie 2011, in clubul lui Andras Dutka, Blue Monday. Dupa acest concert, Celelalte Cuvinte pleaca la intalnirea cu fanii din toata tara, multumindu-le pentru fidelitatea cu care ii sustin de trei decenii. Biletele pentru concertul din Oradea pot fi achiziţionate de la sediul Radio Transilvania Oradea, Bd. Dacia 103. Telefon: 0359401915 iar preţul unui bilet este de 20 de lei.

Calendarul turneului este următorul:

4 noiembrie, Oradea – Club Blue Monday

5 noiembrie, Cluj Napoca – Irish Music Pub

9 noiembrie, Sibiu – Vintage Pub

10 noiembrie, Timişoara – Setup

11 noiembrie, Reşiţa – Rock Cafe

18 noiembrie, Constanţa – Heaven’s Hell

19 noiembrie, Galaţi – Zodiar

25 noiembrie, Buzău – Cafeneaua Artiştilor

26 noiembrie, Iaşi – Club Hand

2 decembrie, Braşov – Centrul Cultural Reduta

3 decembrie, Târgovişte – La Scriitori

8 decembrie, Bucuresti – Sala Palatului.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul lor oficial, pe MySpace sau Facebook pentru ca baietii vad ca tin pasul cu tehnologia.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

I HAVE A DREAM

24 februarie 2007

CAUTARI INTELIGENTE

15 februarie 2009

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

10 februarie 2010

PPx