CONCERT AB BAARS TRIO & NY GUESTS


Voi incepe aceasta frumoasa si necesara postare prin a-mi pune o apreciabila cantitate de cenusa in cap dat fiind faptul ca nu am mai scris de o buna bucata de vreme pe blogul propriu si personal. Dar am ignorant cam multisor niste probleme de sanatate asa ca m-am cam ocupat de ele in ultima perioada iar cand, in sfarsit, am avut si eu un weekend absolut liber, l-am cinstit cum se cuvine prin binecuvantata lene pe care o poti manifesta doar atunci cand stii ca toate treburile sunt in ordine.

Deci, sa ne intoarcem la mioarele noastre: vreau sa va anunt cu deliberata bucurie si intarziat aplomb un eveniment organizat in parteneriat cu George de la Muzica de Vest si alti oameni de bine: concertul AB Baars Trio and New York Guests de miercuri, 23 noiembrie 2011, ora 20.00, Casa de Cultura Oradea, Piata Ferdinand nr 4. Maine, la ora 13.00, la CCO, adresa mai sus mentionata, are loc si conferinta de presa ocazionata de acest eveniment, conferinta la care va asteptam daca vreti sa bem un pahar de suc si sa mai socializam si offline ca de online ne-om tot satura de aici incolo.

Concertul in sine se anunta frumos dar cititi mai multe amanunte aici. Eu nu sunt neaparat un fan al genului si cred ca nu voi intelege mare lucru din el dat fiind faptul ca nu m-a educat nimeni si nici nu m-am educat eu pe mine sa gust astfel de muzici dar George este fericit ca o mireasa la coafor din cauza acestui eveniment asa ca, presupun, este un eveniment de calibru pentru fanii dedicati. Jazz dar nu jazz mainstream si commercial, usor de digerat. Iar eu ma bucur cand vad sali pline, aplauze lungi si artisti satisfacuti asa ca am dat o mana de ajutor la realizarea acestui concert si va invit si pe voi acolo ca sa intregim cercul firesc si necesar al evenimentului. Ca sa va ajut in luarea unei decizii, retineti ca, in premiera absoluta pentru Romania, AB Baars Trio celebreaza 20 de ani de activitate si la Oradea avand doi invitati de marca din New York: Fay Victor impreuna cu Vincent Chancey. Cu un proiect proaspat scos din cutie, Invisible Blow. Iar proiectul are loc in Viena, Berlin, Ljubljana, Amsterdam, Varsovia, Haga. Și Oradea, ca sa punem si mica noastra comunitate pe aceasta harta muzicala.

Pretul unui bilet: 15 lei
Evenimentul de pe Facebook.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

I HAVE A DREAM

24 februarie 2007

CAUTARI INTELIGENTE

15 februarie 2009

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

10 februarie 2010

PPx