NU SCAPATI DE MINE NICI LA 11EVEN


Daca ai ajuns pe blogul acesta cred ca e logic sa presupun ca ai mai navigat si prin alte parti asa ca sunt convins ca ti-au cazut privirile pe cel putin un articol despre evenimentul 11even care se va desfasura, la sfarsitul acestei saptamani, si in Oradea. Asa ca nu ma voi zbate foarte mult sa iti explic despre ce este vorba, ca au scris altii mai mult si mai elocvent. Pentru informatii amanuntite ai aici site, facebook, twitter.

P.S. adica “pe scurt”, vineri, 11.11.2011, la Oradea Shopping City, Cinema Cortina, 11 vorbitori fata in fata cu 111 invitati. Acum nu ma intrebati de ce au toate legatura cu 11 ca nu stiu dar mi se pare simpatic evenimentul si conceptul, acesta fiind totodata si motivul pentru care am acceptat invitatia organizatorilor de a participa in calitate de moderator si mai putin de speaker. Fiecare speaker are la dispozitie 11 minute pentru a face un rezumat al experientei lui de viata sau al unei experiente de viata, scopul final fiind acela de a demonstra ca greutatile vietii nu sunt insurmontabile sau pot fi depasite cu oarecare efort. Daca vreti, intreg evenimentul va fi un maraton motivational pentru ca, zic eu, e greu sa nu pleci de acolo mai optimist dupa ce auzi atatea povesti si povestiri. Ma rog, asa vad eu acum problema, vom mai discuta dupa eveniment.

La prezentari vor participa 111 spectatori care platesc bilet (47 de lei, daca am inteles bine), bani din care se vor deconta cheltuielile pentru vorbitori iar suma ramasa va fi donata unei cauze umanitare asa ca nu sariti la gatul bietilor organizatori ca nu aveti de ce. Pentru Oradea, astazi de dimineata mai erau disponibile cateva bilete.

Ideea este ca eu nu m-am hotarat inca in privinta subiectelor despre care  voi vorbi acolo. Pff, de o saptamana ma stresez cu chestiunea aceasta si nu am luat inca o decizie. E foarte dificil sa iti expui o parte din viata in fata unor necunoscuti si sunt foarte curios sa aud prezentarile celor desemnati in scopul acesta si sa vad reactiile celor care asculta. Am un feeling bun totusi ca, la un astfel de eveniment, nu vor participa retarzi care au venit acolo pentru ca au gasit maneloteca inchisa.

Deci, ne vedem la 11even?

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

3 comentarii

  • Bogdan Pater
    10 noiembrie 2011 at 5:13 AM

    Nici nu am vrea sa scapam de tine…
    …ne vedem acolo! 🙂

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

VIITORUL PUBLICITARILOR ROMANI

19 februarie 2007

NOTHING SWEET ABOUT ME

1 octombrie 2008

PPx