DACA VA ERA DOR DE OCHII EI…


Prunci, stapaniti-va avantul puber si revolutionar si, daca nu sunteti prea ocupati cu protestele in weekend, va invit la un concert de re-lansare si re-venire in viata muzicala a artistei Ana Maria Georgescu. Da, Ana Maria, cea cu „cat mi-e dor de ochii tai/ce ard ca doua vapai”, cea din frageda pruncie, de pe vremea cand scoteam fetele la inghetata si Brifcor.
Datele problemei sunt urmatoarele: sambata, in 21 ianuarie 2012, in Club Bali, Oradea, va avea loc dubla si fericita ocazie de aniversat “25 de ani de viaţă, 10 ani de muzică!” Ana Maria si-a facut „flotant” de Oradea si a descoperit ca ii place aici asa ca eu zic sa o ajutam sa-si faca „mutatie”, nu de alta dar si-a luat deja inima in dinti si bigudiurile in par si a urcat pe scena in fata oradenilor cu ocazia concertului de revelion 2012, din centru, si isi doreste deja mai mult asa ca ne-a invitat la ziua ei, sambata.
Eu zic sa nu ii duceti cadouri ca nu stiti ce-i place (si-apoi ce-o sa faca biata fata cu 40 de bibelouri?) dar puteti sa luati bilete si scapati mai ieftin. Pretul unui bilet este de 15 lei si va puteti face si rezervari la numarul de telefon 0722 831 883 (nu, nu e numarul ei) sau, de ce nu, pe pagina de facebook a Ana Mariei pe care o administreaza chiar ea, deocamdata, pana nu devine star international, foarte ocupat.
In cazul in care doriti sa mergeti impreuna cu mine, am la dispozitie doua invitatii duble pe care vi le pot da daca imi lasati comentarii pe blog cu tema „cel mai dragut/interesant cadou de aniversare” pe care l-ati primit vreodata (bine, oricum vi le dau dar trebuia sa dau macar senzatia de competitie pentru invitatii).
Deci…it’s a deal?

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

6 comentarii

 • Dani
  21 ianuarie 2012 at 12:13 PM

  Cel mai dragut cadou de aniversare? Eu am primit cadouri „normale” de ziua mea, dar la 1 an de casatorie i-am facut nevestei mele cadou o excursie la Paris. Am mers amandoi deci cred ca se pune si la primit 😛

  p.s. sa nu uiti de link..

 • Bogdan Pater
  16 ianuarie 2012 at 9:23 PM

  Ne era dor de ochii ei!!! 🙂

  • Flavius Bunoiu
   16 ianuarie 2012 at 9:25 PM

   de amandoi, nu? :))

   • Adina
    17 ianuarie 2012 at 12:41 AM

    🙂

   • Bogdan Pater
    19 ianuarie 2012 at 4:06 PM

    da, da. de amandoi.
    ti-as zice care e cel mai frumos cadou, dar nu am primit. nu am trecut inca de un an. :p

   • Rosca Martha
    21 ianuarie 2012 at 2:01 PM

    Ceau….cel mai frumos cadou primit….O excursie in Rusia cu mama mea…primit tot de la ea…yupppyyy…abia astept….deci…biletul?? Si tot azi este ziua mamei mele…stiu stiu..La multi ani si ei :))….

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

PPx