„ARMELE SATANEI”


Cum Toamna Oradeana si-a regasit stralucirea de altadata, lucru in calea caruia eu eram, se pare, un obstacol, m-am vazut nevoit sa-mi pun experienta in slujba altor persoane. La una dintre primele discutii abordasem subiectul promovarii unui brand. Cu ocazia asta am aflat si eu, de la potentialul client, mult mai bine informat decat mine, ca Facebook si Twitter sunt “armele Satanei”. Ceea ce explica foarte multe lucruri.

E clar ca mai am multe de invatat si, cat nu am inceput sa uit unde pun telecomanda, ma folosesc de orice oportunitate pentru a deprinde lucruri noi. De o astfel de oportunitate puteti beneficia si voi pentru ca, intre 23-29 octombrie 2013, la Oradea, puteti lua parte la workshopurile PR Beta, organizate de Oltea si Cristina, in colaborare cu Romtelecom. Cinci ore pe zi, sase zile consecutive, puteti sa beneficiati de training valoros in domeniul comunicarii online. Cursurile vor fi sustinute de Monica Jitariuc, Alexandru Negrea, Alexandru Ciuca, Victor Kapra, Stefan Stroe si Dragos Alexa.

Inscrierile gratuite pentru studenti s-au inchis dar presupun ca mai sunt locuri (platite) pentru companii care vor sa “scoleasca” vreun angajat sau care vor sa aleaga cei mai destoinici studenti de la curs in vederea unui internship.

…”armele satanei”…man, you’re killin’ me!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

2 comentarii

 • Ciumegu' satului
  22 octombrie 2013 at 7:44 AM

  Bine ca postasi si tu dupa ce se-nchisera inscrierile gratuite 🙁 Oare pentru someri cu vechi state de serviciu da’ cu iexperienta au tot gratuit ? 😀

  • Flavius Bunoiu
   22 octombrie 2013 at 10:09 PM

   inscrierile gratuite erau pt studenti.
   companiile platesc.
   anul viitor ma misc mai repede, promit! 🙂

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

CEI 7 ANI…FARA CASA

20 septembrie 2009

ROMANII N-AU TALENT

21 februarie 2011

PPx