DOCUMENTARE PE CORSO 2013


Daca anul trecut, pe vremea aceasta, eram ocupat pana peste cap cu Toamna Oradeana, anul acesta sunt un pic mai liber. Asa ca am timp sa va fac o oferta de timp liber, asta daca va gasiti vreme si putere sa absentati un pic de la nenumaratele evenimente culturale din Oradea. Impreuna cu Asociatia Cultura in Miscare, va invit, intre 27-31 august 2013 la Documentare pe Corso, editia a 3-a. De data aceasta, “pe Corso” inseamna in Moszkva Garden Cafe fiindca nu mai avem sprijinul defunctei Case de Cultura.
Documentarele se vor difuza in fiecare din cele cinci zile, cate unul in fiecare seara, incepand cu ora 21.00. Intrarea este libera, consumatia este pe bani (fiindca la una dintre editiile precedente am fost intrebat si asta). Filmele sunt subtitrate in limba romana.

Cele cinci documentare de anul acesta sunt (in ordinea difuzarii):

Leonard Cohen – Bird On A Wire (2010, regia: Tony Palmer, 106 min)

Soundtrack For A Revolution (2009, regia: Bill Gutentag, Dan Sturman, 83 min)

Marathon Boy (2010,regia: Gemma Atwal, 90 min)

Bee Moldovan (2010, regia: Valeriu Șova, Sergiu Cumatrenco, 57 min)

The War you Don’t See (2010, regia: John Pilger, 96 min)

Filmele “Bee Moldovan” si “Soundtrack For a Revolution” au fost difuzate si la editiile Documentare pe Corso din 2011 respectiv 2012, fiind cele mai bune filme ale acelor editii asa ca le vom difuza din nou.

De ce sa veniti? Fiecare din cele cinci filme spune o poveste, aveti ce invata din fiecare, puteti sa va mai largiti un picut orizontul cunoasterii. Ah, da, si este…gratis!

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

2 comentarii

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

JE M’APPELLE NICHOLAS…

5 decembrie 2007

GUEST POST

27 noiembrie 2009

CLIENTUL NOSTRU…

29 martie 2011

PPx