EMINESCU NU AVEA DREPTATE


Cum zicea Eminescu? “Nu credeam sa invat a muri vreodata”. Eh, pe naiba, nu credea! Dupa prima noapte in care si-a smuls parul din cap de dorul ibovnicei, cred ca a invatat. Sau macar si-a facut o idee despre ceea ce avea sa urmeze. Ma gandeam sa lansez si eu o provocare, “a la blog trend”. Pentru ca am nvoie de idei. Nu doar de dragul de a scrie.

Ce faci atunci cand…nu-ti mai este bine ? Atunci cand totul se prabuseste in jurul tau? Atunci cand iti este indiferent daca, maine, rasare soarele sau nu?

Etichete: , ,
Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

4 comentarii

 • DoarOClipaDulce
  8 noiembrie 2008 at 7:56 PM

  Eu ma uit la mine cum ma duc in jos…si nu am reusit sa fac nimic, inca nu reusesc. Ma uit la mine cum ma pierd si totusi nu reusesc sa zambesc. Nimic nu pare bun, nimic nu mai conteaza.Nici ca maine vine sau ca trece azi. Parca esti suspendat de lume si timp…si tot ce poti face e sa astepti o mana care sa o prinda pe a ta si sa te ajute. Pentru ca singur simti si stii ca nu poti !

 • koma
  31 octombrie 2008 at 5:26 PM

  suna un prieten!

 • Flavius Bunoiu
  30 septembrie 2008 at 2:00 PM

  ciudat comentariu… :))
  trebuie ceva mai mult acum, pentru o noua incercare.

 • idee....
  30 septembrie 2008 at 11:52 AM

  Fa lucrul pe care crezi ca nu poti sa-l faci. Esueaza.Incearca din nou .Fa-l mai bine a doua oara.Singurii oameni care nu cad sunt cei care nu urca pe cablul de la inaltime.Acesta este momentul tau

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

PPx