FESTIVALURI: LA NOI SI LA ALTII


Da, stiu ca v-ati plictisit si voi, probabil, de vesnicele comparatii intre ceea ce se intampla la noi in tara si ceea ce se intampla in strainataturi, comparatii din care tragem concluzia ca iarba e mai verde dincolo de granite. Naiba stie cum fac altii sau ce facem noi, romanii dar…noi o tot scrantim si nu ne iese treaba bine si dam mereu cu oistea in gard. Bine, si pe la altii e loc de mai bine dar la noi, parca, mereu e loc de muuult mai bine, ca sa fiu politicos. Acum ceva vreme am auzit de la Bogdan de Sighisoara Blues Festival.
M-am uitat pe site, frumos, dragut, interesant. M-as fi dus. Zic sa pun si eu niste intrebari ca doar cu asta ma ocup, mai organizez si eu una alta, mai scriu pe blog, mai fac si o emisiune pe la televiziune, vorba aia…doar nu am intrebat de pretul saormei in Sighisoara ci am intrebat de lucruri legate de festival, lucruri care ma intereseaza si profesional si personal. Noah bun, asta era cam acum o saptamana. Am primit vreun raspuns la mail-ul trimis pe adresele “botezate” “contact” si “PR”? Nu. Contul lor de twitter e si ala “lesinat”, ultimul update fiind de prin noiembrie. Si ma gandesc ca e greu sa comunici. Dar daca nu poti, atunci de ce te mai ambitionezi??

Spre comparatie, atunci cand am scris despre festivalurile din Austria (din alea cu sute de milioane de euro buget, cu zeci de mii de participanti) la care as vrea sa merg, am avut nevoie de niste lamuriri si, la fel, am pus niste intrebari pe o adresa de mail. Am primit vreun raspuns? Da, in mai putin de o ora.

Le doresc si alor nostri succes cu “organizarile” si mai multa atentie la detalii si imi doresc sa prind si zilele in care iarba va fi, si la noi, la fel de verde ca si dincolo de granite daca nu chiar mai verde.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

2 comentarii

 • Bogdanul
  20 ianuarie 2012 at 12:03 AM

  Nici eu nu am primit raspuns la mail-ul trimis. Mi se pare atat de aiurea ca nu au persoane care se ocupa de imaginea festivalului. Fuck it, la ce artisti aduc an de an, mi-ar fi rusine sa-mi bat jos asa si mai ales de comunicarea de event 🙁

  • Flavius Bunoiu
   20 ianuarie 2012 at 2:29 AM

   poate sunt in concediu. 🙂

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

I HAVE A DREAM

24 februarie 2007

CAUTARI INTELIGENTE

15 februarie 2009

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

10 februarie 2010

PPx