PE-UN PICIOR DE PLAI


Ati auzit de PLAI? Daca nu ati auzit, va spun eu, pe scurt, ca e un festival de arta, muzica si multiculturalitate, organizat de voluntari si care se desfasoara la Timisoara, in incinta Muzeului Satului Banatean, intre 13-15 septembrie 2013. O scena cu multe si diverse concerte, artisti internationali si locali si zeci de alte evenimente culturale conexe, intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Vorbesc din auzite si din citite, eu nu am reusit sa ajung pana acum la vreo editie pentru ca PLAI se suprapunea cu pregatirea pentru Toamna Oradeana, festival la care am mosmonit in ultimii ani. Indraznesc sa va recomand acest festival pentru ca mi-am aruncat un ochi pe site si am vazut programul precum si micile amanunte care “ fac diferenta” si pe care numai un organizator de evenimente le poate observa (so trust me), pentru ca Nebuloasa se ocupa de comunicare, pentru ca am fost la Jazz TM (organizat tot de cei de la Plai) si mi-a placut ce-au facut acolo si pentru ca au facut un grafitti misto, asa cum am facut si noi, anul trecut, la Oradea, pentru a ne promova festivalul.

Capete de afis in programul de anul acesta sunt ZAZ, Baba Zula, Maïa Vidal, Nuevo Tango Quintet feat. Marili Machado si Vieux Farka Touré. In plus, revine Patrice.

Vestea si mai buna am lasat-o la final: daca vreti sa mergeti la PLAI 2013, am de dat doua abonamente pentru toate cele trei zile de festival, absolut gratuit. Doar ca va trebui sa va intrebuintati nitelus, intr-un mini treasure hunt: abonamentele sunt intr-un plic ascuns in castelul din Moszkva Garden, incepand cu ziua de luni, 26 august 2013, de la ora 18.00 p.m. Tot acolo gasiti si alte instructiuni. Probabil ca sunt si eu pe acolo, pregatesc Documentare pe Corso, si putem sta la o limonada ca sa mai punem tara la cale.

PLAI 2013 este organizat de Asociatia Culturala Sunet Ambianta Timisoara si Casa de Cultura Timisoara, in parteneriat cu Institutul Cultural Roman, CJ Timis si Institutul Francez din Timisoara.

Sponsor principal: HELLA. Sponsori: Euro GSM si Staropramen

Sustin PLAI: Cabinet Mercescu, Draexlmaier, Kathrein, Continental, IHM Total Consult si Quark Motors.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

PPx