FASOLICA DIN DECEMBRIE


Hadean e singurul barbat (pe care il cunosc eu indeaproape) si care nu se supara atunci cand il trimite consoarta…la cratita. Si, cum sunt un profitor notoriu, m-am gandit sa ii folosesc priceperea pentru a da de mancare la aproximativ 2000 de oradeni. Si cum, in vara, nu am reusit sa punem la jar niste frigarui uriase pe stil argentinian, am revenit cu o iahnie de fasole cu carnati, in proportii pantagruelice (sau pentagruelice, dupa cum zicea un fost coleg de-al meu).

Azi am fost in lume sa comand ingredientele. Totul este aranjat iar munca mea se incheie in fata ceaunului furnizat de Garnizoana Oradea. Cu farfuria in mana, evident. Nu ca m-as da inapoi de la munca dar, la cata ceapa am comandat (cam 100 de kilograme), nu as vrea sa fiu acolo cand vor plange cei 6 bucatari cu lacrimi de crocodil. Asa ceva nu o sa vezi nici in emisiunile Andreei Marin. Daca revine “pe sticla”. Ceea ce, orice om cu mintea sanatoasa, nu isi doreste.

In orice caz, in 1 decembrie, in fata Primariei va fi nebunie. De la ora 18.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, dam si petrecerea de rigoare, cu Ansamblul Crisana si, invitat de onoare, Cristian Pomohaci. Intrarea este libera.

Reteta dupa care gatim e aici:

Programul zilei de 1 decembrie e aici:

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

PPx