TOAMNA ORADEANA 2012


Scriu foarte putin spre deloc pe blog in ultima vreme. E o etapa, rabdare, promit sa imi iau revansa la…iarna. Din ianuarie nu mai scapati de mine! Deocamdata, vorba unui clasic in viata, “toamna nu dorm” asa ca “pedalez” intens pentru Toamna Oradeana 2012, festivalul care se apropie cu pasi foarte repezi. Parca a crescut de la an la an, tot mai mult. In 2009, organizarea a necesitat vreo 300 de mail-uri, in 2012 am trecut de mult de 800 si mai e o luna pana incepe. Asa, la un calcul sumar si empiric, sunt cam 1000 de persoane implicate in festivalul acesta, de la artisti pana la echipe tehnice. Dar nu ma plang pentru ca imi place ce fac si, la final, imi iau si eu acasa o mica parte din aplauzele celor care participa si apreciaza spectacolele.

Dar, pana sa ajung  acolo, va informez cu drag ca festivalul e “bigger and better” asa ca, anul acesta, va asteapta cu teatru, balet, opera, improvizatie, teatru-dans, jazz, alternativ, pop-rock, folclor si…multe altele. Programul e aici dar, pe scurt, arata cam asa:  2 saptamani de cultura si distractie, cu 14 spectacole in sala si 4 zile de concerte in aer liber.

Comunicam mult pe online, avem un site, o pagina de facebook si un cont de twitter care, culmea, chiar functioneaza si sunt updatate constant asa ca va invit sa ne urmariti ca sa aflati ce e nou, ce e frumos, sa castigati invitatii si alte cele. Anul acesta sunt implicati in comunicare 31 de bloggeri din Oradea, Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Baia Mare, Cluj Napoca si Alba Iulia si aproximativ 15 jurnalisti locali asa ca nu veti duce lipsa de informatii.

Despre sponsorii care au eterna mea recunostinta, despre cine, ce si cum a facut, vom vorbi la final. Sa auzim de bine si nu uitati: de saptamana acesta puteti cumpara bilete, de la Casa de Cultura Oradea (fosta Arlus) Piata Ferdinand nr 4.

Deocamdata insa va anunt ca avem, pentru prima data, un imn oficial, scris si cantat de Ana Maria Georgescu (muzica Ali Said) si ne gandim si la un videoclip, cu si despre oradeni.

Flavius Bunoiu

Cate putin din toate. Gasesti prin trecutul meu posturi de radio, televiziune, un pic de media tiparita si cultura, branding, copywriting si relatii publice.

CITESTE SI ALTE ARTICOLE

Un comentariu

Comments are closed here.

Flavius Bunoiu

Flavius Bunoiu

Blog mi-am facut (in 2007) la insistentele unui prieten si l-am pastrat de curiozitate si din atasamentul cu care pastrez orice alte lucruri care imi umplu inutil sertarele. Imi place sa povestesc si sa fac oamenii sa rada. Mi-am pus problema, la un moment dat, daca trebuie sa il sterg sau nu. Am ajuns la concluzia ca, asa cum este, cu bune si cu rele, este evolutia (sau involutia) mea. Lucrurile scrise aici sunt pareri personale.

Urmareste-ma:

Cele mai citite

VIITORUL PUBLICITARILOR ROMANI

19 februarie 2007

NOTHING SWEET ABOUT ME

1 octombrie 2008

PPx